Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na akkor hát mégsem hagyjuk ha igazat állítottam: ezzel a hsz-szel indult történetem.
Ha utána-olvasol mindannak, amit ott segíteni próbáltak megérted, hogy nem a tasker-t keresetem, sokkal inkább olyan valakit, aki tud hozzá és képes írni olyan akármit, amivel megvalósítható, amit szeretnék. Hogyan jutottam el a taskerhez ? Hát nem a play-ről
csak másik automatizálót kerestem, amihez a gugli a barátom - elég kevés segítséget nyújtott. Így mindaz, amit kérdeztem, írtam itt feltételes módban volt és van jelenleg is, és mivel igazad van h.fizetős, nem is jöhet szóba.A következtetés ennél fogva még mindig téves. (de talán ne vitatkozzunk tovább, jó ?
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)