Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Csak gondolatébresztőnek!
A Poweramp nem engedelmeskedik az Androidos médiavezérlő parancsoknak? Azokat "input keyevent X" parancsokkal is tudod vezérelni. Ezek az érvényben levő médialejátszásra érvényesek, amennyiben az adott lejátszó ezeket használja. Taskerben nincsenek médiavezérlő utasítások?
Ha indítani akarsz egy számot, akkor használhatod az ACTION_VIEW intentet. Az uri sorban kell megadni a fájl elérési útját. Ez alapján, a rendszer, az adot fájltípus szerinti, alapértelmezett alkalmazásnak továbbítja az intentet. Ha az a Poweramp, akkor azzal fog indulni.Ami a fentebb említett feladatot illeti, nem ismerem a Poweamp lehetőségeit. Megnéztem a Music Folder Playeremet és abban beállítható, hogy mi a teendő, ha lejátszotta a mappában levő, összes számot. Van "ugorjon a köv. mappára" opció. Ha a mappanevek elé sorszámot teszek és a 01 -es első számával indítom a lejátszást, akkor a síma médiavezérlőkkel lehet befolyásolni a lejátszást. Sztem a száminfókhoz sem kell spec. API. Ez a Folder Player meg tudja jeleníteni a szám infót a "rolón". Nem teszteltem, de 4.3 -tól a 3rd. party appok értesítései is lekérhetők.
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
[ezen] az oldalon elég jól le van írva minden, én is csak innen tudom ezeket, de még van olyan rész amit nem értek.
a play/pause az pont az elején van, az Action com.maxmpz.audioplayer.API_COMMAND lesz, az extra pedig cmd:1
a szám címét én is próbáltam, úgy csináltam ahogy az előző hsz-emben írtam, tehát event alatt intent received com.maxmpz.audioplayer.TRACK_CHANGED és kapsz egy %track nevű változót, ezt pedig lehet split-elni, de egy-egy számnál előfordult h nem írta ki csak a változó nevét. biztos van egyszerűbb és jobb megoldás, de mondom még nem értek mindent belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest