Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bogil99
üzenetére
A "meghívás" konkrétan egy intent. Ha tudod az intent készítés szabályait, akkor sztem Taskerben is van manuális lehetőség a szükséges adatok megadására. De kb. ugyanezt csinálja a Secure Settings -ben a Launch Activity.
Nekem úgy rémlik, hogy Gravity Box -ra van vmi 2G/3G lehetőség. Az elmélet az lenne, hogy ha kiteszel egy kapcsolót a notibárra (ez nem egy "síma" kapcsoló), akkor nem kell menükben lépkedni a Tasker -rel, hanem csak lehúzatni a redőnyt és kapcsolni.
#2946 -ban pedig megtalálod azt a módszert, amit teszteltem. Működik és a háttérben kapcsol. Csak elég lassan. Szóval alkalmazás indulás (pl. böngésző) eseményhez nem praktikus társítani. Kicsit jobb a helyzet, ha olyan készüléked van, aminél a 2G/3G váltáshoz nem kell külön ki-be kapcsolni az adatkapcsolatot. Leginkább ez
a lépés lassítja le a kapcsolás folyamatát. -
glaci
őstag
válasz
bogil99
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ezt a képernyőn csinálja végig és ha véletlenül belenyúlsz, akkor nem azt csinálja majd, amit eredetileg akartál?
Xplosed segítségével némelyik (sajnos nem mindegyik) telfonon tudja a Tasker állítani közvetlenül (Xplosed plugin -el).
Én próbáltam ezt a lépegetést egyszer. Működik ugyan, de én mégem ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest