Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
>>Egyszerűbb lenne a profilváltást NFC-vel megoldani, akkor még kézzel se kell variálnod.

Már babrálom a Taskert egy ideje, de sokminden még csak most kezd összeállni bennem.
Volt egy olyan megoldásom is, hogy pl a hengerô állítást IF-eztem, azaz ha haza értem, akkor beállította a hangerôt, majd ahhoz már nem nyúlt, míg az otthoni profil volt aktív. De ez olyan barkács...
Egyszer majd alaposan átgondolom ezeket a helyfüggô és alkalmi profilokat (Munkahely vs Autó), hogy összeakadás nélkül, de a lehetô legkomfortosabban mûködjenek. -
törölt tag
Ezt nem nagyon értem. Valószínűleg azért, mert ezt a Robot teljesen másképp kezeli. Ha Taskerben beállítom, hogy este 6 -kor állítsa a hívásjelzést 50% -ra, akkor utána alapértelmezésben őrzi ezt az állapotot? Hogyan? Végig aktív marad és monitorozza a hangerőt, hogy visszaállítsa, ha azt egy másik program, vagy a user elállítaná? Ilyenkor van vmi külön "END" opció, amivel a profil beállításainak meghagyásával kilép a profilból és hagyja elállítani az értéket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Vallás
- sziku69: Szólánc.
- Programozás topic
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs