Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteus
csendes tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
OK Google témában ezt: [link] ajánlom figyelmedbe.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Az egy átfogó telefon vezérlés, mint az utter!, nem?
Ilyen Tasker project-et (mert ez nem egy egyszerű profil) nem fogsz találni, leírást meg főként nem és ha mégis, az sem lesz magyar.Ha jól értem ezt az Ok Google témát (nem olvastam utána), akkor:
Ad1. Ilyen projekten csak én dolgoztam, senki más a legjobb tudomásom szerint.
Ad2. Hetekig tartott, mire összeraktam az utter! kb 23%-át magyarul AutoVoice plugin masszív használatával, saját - jobb - megoldásokkal.
Ad3. Erről soha nem írnék step-by-step leírást, már a súgó elkészítése is macerás volt.
Ad4. Bele is tört a bicskám - meg is untam és időm sincs rá -, kvázi alkalmazás fejlesztés szinten van csak értelme neki állni, hobbi Tasker-es szintjén messze túltesz.
Talán ezért találsz csak részleteket belőle - mint a tárcsázás mondjuk -, de ha vki ezt megcsinálta teljes egészében, arra én is kíváncsi lennék.

Amúgy ha megy az angol nyelv, akkor próbáld ki az utter!-t!

Ha a Moto X féle vezérlés csak ennyire képes, akkor ez nagyon kevés.Más:
Tud vki segíteni pre-ICS verzióról ICS+-ra költözésben?
Manual restore nem működik, egyszerűen nem tudja beolvasni a fájlokat. Próbáltam sima könyvtár másolást is, de csak a töredéke jelent meg az új telefonon a meglévőknek.
Egyesével biztos nem leszek hajlandó újra elkészíteni a profilokat, megszámlálhatatlan munkaórám van már benne.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sanchomuzax
üzenetére
És mi ez az "Ok Google"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- EAFC 26
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi