Hirdetés
- Gamepad
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Objektívek topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Na pont ettől féltem, hogy nem értem amit írni fog valaki aki ért hozzá xD Az AutoVoice meg van, van is készítve profil vele csak épp ilyen ''összegfüggő'' profil nincs és valamiért nem is megy.
Csináltam három profilt, az egyik maga az amikor értesít, hogy merülök ami csak egy battery levelből ami 30%-nál értesít és egy say taskból áll ami eddig jó is.Utába állítottam egyet 20%-ra és innentől van a gond, ugyanazt állítottam be ami a fenti profilban van csak a saybe megkérdezi, hogy aktiválom-e az energiatakarékos módot és még hozzá tettem AutoVoice taszkot amibe amibe van a válasz, hogy ''aktiváld azt a ..art''.
És van maga a saver profil ami nem aktiválódik.. sőt, a második profil sem aktiválódik! Lehet valamit kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest