Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
noorbertt
üzenetére
Nem az én kezem munkája és már látatlanban az a megérzésem, hogy nem két perc lenne átrágni magam rajta. Megérteni a működését, átlátni, összevetni a te igényeiddel, hibát keresni, stb...
Ne haragudj, de nem áll szándékomban más programjával foglalkozni.
Javaslom, hogy nulláról rakj össze magadnak egy sajátot, abban még akár segítek is egy-egy lépésnél.
Így megszerzed magad is a tapasztalatot és ismerni fogod a saját programodat, meg jobban megismered a Tasker-t is.Más munkái amúgy sem arra valók, hogy azt egy az egyben átvegye vki.
Én is csak példaértékűen osztottam meg a sajátjaim, hogy abból okulhassanak mások.
De abban a formában ahogy letöltöd, rajtam kívül senkinek nem üzemképes, saját magamnak szabtam testre.
Aztán voltam olyan jó fej, hogy elérhetővé tettem... Ugyanez a helyzet a netes forrásokkal is, tanulni belőle jó, látni más hogy oldotta meg, aztán abból össze kell rakni egy saját verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest