- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- Asztrofotózás
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
noorbertt
üzenetére
Nem az én kezem munkája és már látatlanban az a megérzésem, hogy nem két perc lenne átrágni magam rajta. Megérteni a működését, átlátni, összevetni a te igényeiddel, hibát keresni, stb...
Ne haragudj, de nem áll szándékomban más programjával foglalkozni.
Javaslom, hogy nulláról rakj össze magadnak egy sajátot, abban még akár segítek is egy-egy lépésnél.
Így megszerzed magad is a tapasztalatot és ismerni fogod a saját programodat, meg jobban megismered a Tasker-t is.Más munkái amúgy sem arra valók, hogy azt egy az egyben átvegye vki.
Én is csak példaértékűen osztottam meg a sajátjaim, hogy abból okulhassanak mások.
De abban a formában ahogy letöltöd, rajtam kívül senkinek nem üzemképes, saját magamnak szabtam testre.
Aztán voltam olyan jó fej, hogy elérhetővé tettem... Ugyanez a helyzet a netes forrásokkal is, tanulni belőle jó, látni más hogy oldotta meg, aztán abból össze kell rakni egy saját verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux Mint
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest