Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Azt hiszem valamelyik korábbi hozzászólásomba egy rosszul (nem pontos logikai feltételekkel) megfogalmazott mondattal jól megkevertem a szart. A lényeg, hogy logikailag semmilyen vagy feltételt nem szeretnék ebbe az akksikímélős profilomba tenni, a 3 state feltételt csupán és-sel szerettem volna összekapcsolni, tehát a wifi és mobilnet csak akkor kapcsoljon le ha mindhárom feltétel egyszerre teljesül. Akkor ez így nem járható út jelenleg ha jól értem. Mindegy ez annyira nem fontos.
Inkább egy másik dologban kérnék segítséget, hogy a navigálás közben felvett hívást kihangosítora tegye.
Próbáltam megcsinálni, egyik feltétel a futó navi program a másik az incoming call (eddig tiszta), viszont feladatként csak valami speakerphone-t találtam az audio-nál, amit on-ra állítottam, de kipróbáltam nem történik semmi. :-( -
andris811
tag
Este most én is gyári ébresztőt használtam, hogy teszteljem a profilt. Megdöbbentő volt, hogy az aksi 100%-ról 98%-ra ment csak le. Ha a sleep as android az ébresztő 20%-kal többet is eshet, úgy, hogy nem használom az alvás rögzítését (nem is használtam soha csak kipróbáltam). Úgyhogy lehet visszatérek a gyárihoz, vagy gentle alarm, arra van támogatása a taskernek úgy néztem. Még valami: az megoldható, hogy, ha szundit nyomok akkor ne mondja el az időt? Mert én szeretem használni 3-4x is a szundit, és kicsit zavaró, hogy mire felébredek már kívülről fújom milyen idő lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- NVIDIA RTX 4090 24GB HP OEM verzió (kiváló állapotban)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő