Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Szimpatikus volt, és köszönöm is, mert ha valami nem klappol, akkor visszatérek a tiédhez (kikapcsoltam de ott van a Contextjeim között) de elkezdtem kisérletezni, tudod, azt írtam, hogy ha valami érdekel, akkor nem adom fel. És gondoltam kikérem a véleményedet, mivel most 2 héten belül nem fogom tudni tesztelni sem egyiket, sem másikat.

szerk:
Adós maradtam a magyarázattal.
Azért csináltam így, mert amit akkor tudtam, abból erre tellett, lehet most esett le valami. %TNET doesn match %CELLID re gondoltál? Nem vagyok azzal tisztában, hogy a %TNET az nem az épp aktuális hálózati operátort adja-e, mert akkor azzal nem megyek sokra, (de lehet hogy most zöldeket beszélek).
Remélem, hogy fog működni az enyém is ha külföldi telenort talál is, mert értékként "Telenor HU" -t adott a változónak, a külföldinek biztosan nem "HU" a vége.
Ha le tudom tesztelni, beszámolok az eredményekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Plazma TV topic
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest