Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mauzes

addikt

Sziasztok, két dologban szeretnék segítséget kérni. Android 10 fut a Oneplus 7T telefonomon és Tasker 5.8.5.

1. Beállítottam, hogy hívás közben a képernyő ne kapcsoljon ki hamar (Display timeout 30 min), valamint hogy Auto brightness OFF és brightness = 0. Csakhogy a 0 értékű fényerő egyáltalán nem csökkenti le annyira a fényerőt, mint amit mondjuk éjszaka a telefon auto állásban magától tud. Ráadásul ha megnézem a fényerő csúszkát, nem is megy le a minimum értékre. Erre tud valaki megoldást? A cél az lenne, hogy tényleg minimum fényerőn ne kapcsoljon ki a képernyő hívás közben.

2. Azt szeretném beállítani, hogy amikor töltöm a telefont, és eléri a töltöttség a 90%-ot, akkor kapjak egy hangjelzést, kapcsoljon be a képernyő és egészen addig legyen aktív, amíg le nem húzom a töltőről. Az értesítés megy, de a képernyő részét nem tudom működésre bírni. Ehhez még infó, hogy van lock screen a telón, tehát amikor a töltőn eléri a 90%-ot, akkor jellemzően lock screen-ből kellene felébrednie a kijelzőnek. Viszont az nem is célom, hogy feloldjon a lock screen, csak egyszerűen a kijelző legyen aktív (kb. bármilyen tartalommal).

Illetve ha a kijelző beégés esetleg ezátlal lehetséges lenne, akkor elég lenne nekem az is, hogy a kijelző mondjuk 15 percig legyen aktív 90%-kos töltöttségtől kezdve. De ezt sem tudom beállítani.

Új hozzászólás Aktív témák