Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Jelenleg 108 progi van fent Tibi szerint (ide tartoznak a rendszeralkalmazások is).
Alapból 110 mega körül foglalnak és ugyanennyi van szabadon. Párhuzamosan max 2-3 progit szoktam futtatni, nyilván ilyenkor már nem marad bent a ram-ban a böngésző mondjuk. Váltáskor újra szokta indítani a programot. De a rendszer válaszideje nem csökken le.Tabletem is "csak" 512-es, de azon már ICS van. Ott se szokott beférni a ramban párhuzamosan több alkalmazás, újraindítgatja őket váltáskor, de a válaszidő itt sem csökken. Az életemből pont egy indítással vesz el többet. De hát ennyi kompromisszumot megért szerintem a barátságos készülék ár.

Jah és ezen a jelenségen nem segít az se sokat, ha kicentized a ramot. Tök mindegy, hogy 5-10 mega híján nem fér be, vagy 20-50. Ha nem elég neki, akkor úgyse leszel előrébb.
Kár ezen túráztatni magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Diablo II: Classic és Resurrected
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- OLED monitor topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest