Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Ez egy igen amatőr kérdés, így bajba is voltam, hogy hova is postoljam. Csak annyi, hogy szokták mondani, hogy jó a Lock gomb azokon az obikon aminek nem tubuson belül történik a lencsék tologatása. Mert amikor fejjel lefelé (frontlencsével lefelé) tároljuk és hordozzuk akkor megakadályozza a "zoom crawl" effektet ami elméletileg kárt tesz az obiba (valaki elmondhatná pontosan mi is jelent ez illetve mit eredményez a zoom craw, mert feltételezéseim vannak amik nem hinném, hogy nagyon tévesek, de pontosat nem tudok róla).
A hosszas kerülgetés után végre fel teszem a kérdést, hogy mit is csináljunk azzal az obival amin nincs Lock gomb? Eddig a kitobit így tároltam teljesen "behúzott" állapotba azaz 35mm és végtelen álláson fejjel lefelé. A másik obi az 50/1.4 az szinte mindig a gépen van amit oldalasan rakok be a táskába, de nemsokára nem fér el majd így az új obim miatt és akkor kénytelen leszek fejjel lefelé betenni. Eddig is mindig visszatekertetem a fókusz végtelenre, hogy a legkisebb helyet foglalja meg ha véletlen fejjel lefelé tenném be akkor ne terhelje az obit, de arra lennék kíváncsi, hogy ez hosszasabb tárolásnál is tökéletes megoldás vagy nem? Mert eddig szinte mindenhol ilyesmi elrendezést láttam, és én is így tárolnám majd a dolgaim (a vakumat mondjuk fordítva tettem be a táskába nekem az úgy logikusabbnak tűnt).
Röviden mit, hogyan kéne tárolni a táskába? Eddig tökre kényelmesen elfértem, de lassan szűkös lesz a hely így azért nem mindegy, hogy hogyan használom ki a helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest