Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a fénykép vagy titkos fotós társkeresőkkel úgy vagyok, hogy az ilyen nem hiszem, hogy komolyan gondolja a társkeresést...nekem ez majdnem olyan, mint a rejtett számos hívás... Ha én megtisztelem annyival, hogy felvállalom az fejem, ennyi a minimum amit elvárhat a másiktól az ember ilyen tekintetben.
Van aki nem születik randigurunak, nem tudják, hogy az első vagy második randin miről és mennyit szabad beszélgetni, nyilván az mindig kényes téma, mert hát az ember kíváncs, hogy miért ment a levesbe az előző kapcsolat, de ezt túlzásba sem szabad vinni...
A legrosszabb tapasztalat, hogy a nők nagy része úgy kezd társkeresésbe, hogy az előzőt még nem dolgzta fel. Ez rohadtul nem etikus ezzel egyet érthetek...
Szóval, lehet, hogy vannak az online társkereséssel gondok, de nem látok alternatívát. Mivel a "haveri kör" elég karcsú, így én sem...
Vakrandin nem voltam, ismerős igen ,na az is megér egy misét. Háááát, bátor tett volt tőle, én nem hiszem, hogy bevállalnék egy vakrandit...ez a vakrandi dolog számomra majdnem olyan, mint ha bekötnék a szemem és belöknének a Tesco-ba, hogy vásároljak be... aztán vagy sikerül vagy nem... Megéltem már én is pár kapcsolatot, a bizonytalanra nem adok... Meg amúgy is, a közös szimpátia alapja, hogy látom azt, hogy kivel fogok randizni, mert ezek a vakrandis dolgok elsűlhetnek fordítva is, hogy nem az lesz a partner, akire számítottál...(gondolok itt olyanra, hogy a pxxxxm.hu-n több srác is fent van a keresés nők közötti találati listában, női névvel...azért egy vakrandin ez egy hetero embernek, hogy is mondjam, kellemetlenül sülhet el...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest