Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
na a fele már megvan,de a sikerről majd a végén szeretnék nyilatkozni :)
-
Cane
őstag
megoldható fúrógéppel is. kijelölöd (pl alkoholis filccel) a kört, amelyet ki akarsz majd vágni. ezután a körön belül lyukakat fúrsz sűrűn egymás mellé, majd ezt a lyukasztott részt vagy fogóval apránként óvatosan kitöröd, vagy vékony fűrészlappal kivágod. ezután a durva felületet fa (vagy más durva) reszelővel, a végső simításokat pedig finom vagy tűreszelővel és csiszolópapírral végezd el. :P
-
Cane
őstag
Én is moddoltam már a gépemet: +venti, táp áthelyezés, stb. :DDD Ekkor én dekopírfűrészt használtam. Az viszi mint a állat. A műanyag nem ég, olvad meg, sőt fémet is vághatsz vele. Persze ha az adott felület közepére kell lik, akkor előtte meg kell fúrnod, hogy a rezgőpenge el tudja kezdeni. ;)
-
_Volkovy_
nagyúr
Hello sziasztok!
Gondolkodtam egy kis modon és a következőre jutottam:négy cdrom hely van a gépemben,és a felső kettőben van egy cdrom meg egy író.Alul van 2 üres,ezek pont egyvonalban vannak a procihűtővel(milyen meglepő).Arra gondoltam hogy ezekbe kéne vágni egy lyukat tápventinek,ráccsal,ilyesmikkel(a menő külföldi modder oldalak televannak ilyen gépek fotóival).Kérdésem:mivel lehetne pont kör alakú lyukat vágni ebbe a viszonylag vastag műanyagba,és a csavarok helyén a lyukakat mivel?A fúró szerintem nem jó,lehet hogy felmelegítené és szétégetné az egész anyagot.Vagy?Van valami ötletetek?:o
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen AM4 Procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-8700K / BESZÁMÍTÁS OK!
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs