- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeUS2140
aktív tag
Nah. Meggyőztetek
Nem csinálok semmit, csak leveszem a rácsot, mert az tényleg hangos és azzal nem ártok semminek
A vízhűtés miatt a proci ventit helyettesítve a lap bal felső sarkában, ahol a FET-ek is találhatóak egy 8cm-es venti kis fordulaton kavargatja a levegőt... Ideálisabb a hőmérsékletük, mint mikor léghűtéses volt a konfig...
Mégegyszer köszi a sok tanácsot és segítséget!
Sziasztok!hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
ZeUS2140
aktív tag
Szia!
Biztos az én hibám, de nem egyről beszélünk!
Akkor laikusan és mesélve: most egy kis panel vezérli a ventit. Na innen a ventihez megy 2 drót (+;-). Én ezt elvágnám és leszigetelném, hogy ne okozzon rövidzárlatot...
Betennék egy hagyományos 3 tűs ventit és rákötném egy ventiszabályzóra. A táp alu bordályára raknék egy hőmérőt és így figyelni tudnám, hogy hány fokos a táp belseje. Ha emelkedik, akkor feljebb csavarom a ventit, de ha nem kell akkor lejjebb, hogy ne zajongjon.
A gyári venti levágása után semmit nem kötnék az eredeti vezetékeire...hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
ZeUS2140
aktív tag
Szia!
Thx. Az autómatikát feltétlen benne hagyom, mert mint mondtam nem értek hozzá és így nem is tudtam, hogy az micsoda
A vezetéket félre értetted.
A gyári venti vezetékeit akarom szigetelni. Az új venti normál 3 tűs venti dugó és egy potira lenne kötve, hogy tudjam szabályozni. De ezek szerint nem ajánlod, hogy cseréljem. Akkor keresek egy ugyan ilyen légszállítású, de csendesebb ventit. Mondjuk, ha kiveszem belőle a védő rácsot, akkor is sokkal halkabb lesz.
Mégegyszer köszi a tanácsokat!
Byez!hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy konkrét kérdésem és itt biztos kapok választ! Remélem!
Szóval van egy FSP BlueStorm 500-as tápom. Vízhűtésem elég jóra sikeredett és semmi hangja a gépnek, egyedül a tápomnak.
Gondoltam, hogy minőségi táp, majd kicserélem a ventit egy Turbine2000-re és rakok egy hőmérő szondát a bordára és akkor tudom potival állítani a ventit.
A gond itt kezdődött. Szétkaptam a tápot...
1. meglepetés: a ventije fix-en van kötve a tápba. A kis csóró DTK-om 2 tűs rádugós volt. Na mindegy. Ezt is megoldottam volna, de jött a következő pofon.
2. a venti 2 tápja egy kis panelből jön ki, amin sok-sok kis SMD cuccos van.
Mivel nem vagyok egy elektronikai beállítottságú ember nem mertem hozzányúlni. De továbra is ''hangos''
Azt a ventit le lehet vágni a tápról? Persze gondosan leszigetelve a 2 vezetéket...
Szóval le lehet várgni, vagy sem? Vélemények, segítség, ötlet, tipp? Előre is köszönöm!hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest