-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
építész
aktív tag
válasz
mr_ricsi #7280 üzenetére
Ha én valaha tápot építenék egy aksit is tennék mellé, úgy 4 óra backup időre méretezve. Vagyis akkutöltő, aksi, DC/DC konverterek lenne az összeállítás.
"A PFC pedig nincs előírva."
Erről megkérdeztem egy áramellátós ismerőst. Valami jó nagy számot említett, ami fölött kötelező hazánkban is. Mivel engem nem érint így nem jegyeztem meg a pontos értéket. Tán 700W-ot mondott vagy esetleg annál is nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- Socket AM4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest