- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Wharfedale Diamond 9.2, 9.CM, Cube 10+, DFS
- Amazon Kindle
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz didyman #5446 üzenetére
Semmi gond, bocsi h kétértelműre sikerült a postom.
A mondottakat még sokáig fogom rágni, h nagyjából megértsem. Rálátásom alig több a semminél.
Néha veszek 1-2 (csak márkás) hibás tápot (meg néha kapok javításra is) és azokkal szoktam pepecselni. Lentebbi kérdésem valamilyen szinten ide visszavezethető. Minden általam megbontott tápot teljesen át szoktam kondizni kérdezés nélkül. Ez alól kivételt képez a primer oldali puffer, de ha bárhol is vmi rosszat olvasok róla, akkor az is cserés. Úgy gondolom ezzel nem ártok semminek és sok fölös problémától kímélem meg magamat, ezt alátámasztják az általad mondottak is. Szkópom sajnos nincs, így terhelés alatt szoktam mérni, tesztelni. Eddig mondjuk egyetlen tápot sem kaptam vissza, h baja lenne, vagy bajt okozott volna. Igaz ez egyéb kapcsoló üzemű tápokra is.
Más: egyéb fórumokon is rengetegszer találkoztam a postjaiddal (leginkább HE), így lenne hozzád még pár kérdésem, bár az ide abszolút off lenne (lcd monitor probléma) csak nem tudom hol tehetném fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- eBay
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest