Új hozzászólás Aktív témák
-
vfo7
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Ez szerintem hülyeség volt. Ha a tápventit nem tudod szabályozni, ha pl. játszol, vagy renderelsz, pillanatok alatt felforrósodik és hamar tönkremegy. Nálam egy 360-as Chieftec megy, 2,8C + a szokásos dolgok, de ha pl. DVD-t vagy AVI-t kódolok órákig, legalább 10 V-ra fel kell kapcsolnom a prociventit és a tápventit is, hogy újra beálljon a hőegyensúly. A ház Casetek és van venti elöl-hátul, a procinak meg köcsög-Zalman (7000 alcu)
Amit te csináltál legfeljebb akkor jó, ha Office-t használsz, különben nagyon felmelegszik és a táp meg a proci tápellátásának az elkói kiszáradnak, elvesztik a kapacitásukat, majd csendben elhaláloznak, magukkal rántva az általuk szűrt áramkör(ök)et. -
gery03
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Volkovy: Nekem a samsung vinyómhoz működött ez az ibm/maxtor vinyókhoz kifejlesztett hangcsökkentő cucc. Eléggé volt hangja a samsungnak, de így 0 lett.

Nem az acoustic managmentet használtam (nem volt floppym), hanem egy chip magazinhoz adott mentőöv nevű cd-n volt rajta ez a tool.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest