- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azharel
aktív tag
Tökéletesen igazat adok neked, úgy hogy már tavaly kereken 2 hónapot gariztatták a vga-mat, majd mikor kicserélték egy másik az is sz*r volt. De azért a másik felet is meglehet érteni, sőt együtt is érzek Zoli54213 -al! 2 hete küldtem vissza az asus 280x vga-mat, és most egy csöves 6450-el kell bohóckodnom megint 1,5-2 hónapot.... én is rohadtul unom már most, pedig nagyon az elején vagyok. Tudom jól hogy nem az Ipon tehet az elnyújtott gari időről, csak azt nem tudom felfogni mikor beigazolódik a hiba akkor adott esetben a nagyker miért nem cserél rögtön mit kell még a gyártónál is bohóckodni... ezzel is sok idő megy el. Másrészről totál felesleges itt nfh-val dobálózni, semmit nem fog gyorsítani az ügymenetelen.
-
D@ve89
tag
Ha tudják, javítják. Ha nem lehet javítani, csere. Ha nem tudják cserélni, akkor pénz vissza. Utóbbi esetben felajánlhatnak levásárlást vagy hasonló típust, de azt nem vagy köteles elfogadni.
Ha azt mondják, hogy cserélik, te nem mondhatod, hogy nem fogadod el és neked a pénzed kell. A fenti sorrendet jogszabály határozza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest