- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
Na akkor leírom a történetemet én is az iponnal kapcsolatban.
2012. decemberében vettem egy komplett gépet monitorral. Már a vásárlás sem volt zökkenőmentes ,szarvashiba ,tápkábelt nem küldtek, garanciajegyet elrontották. Valamint a ház két gumitalpát lesúrolták szerelés közben (így jött ki a gyárból elmondásuk alapján,no mindegy nem lényeges) Örültem is a gépnek 1 hétig majd jött a baj. A tápegység ventije elkezdett zúgni. Megrendeltem a garanciafutárt. Az ipon fel is vette garanciális ügyintézésre 2013.01.03.-án Mivel ezt követően nem érkezett válasz jó ideig írtam már nekik egy levelet ,hogy mi a fene tart eddig, egy mondatban válaszoltak, január 28.-án, hogy még nem kapták meg a tápot a gyártótól, de lehetőség van a cserére. (maguktól le se sz*rtak volna ha nem érdeklődök) Hosszas tortúra után 02.04.-én meg is kaptam a gépemet, ,kicsomagolás után meglepődve veszem észre, hogy a ház előlapját összekarcolták. Jeleztem a problémát feléjük, majd ezt a választ kaptam rá ,hogy a kollégák a legnagyobb körültekintés mellett járnak el a gépekkel, nem gondolnák náluk lett karcos az előlap(biztos így jött ki a gyárból), de várják a képeket. Jelenleg itt tart a dolog várom a fejleményeket, de nem hinném, hogy lesz felelős ,úgy látszik sokáig tart egy képet elemezni ugyanis már 8 napja elküldtem nekik.
Ezzel akár a fogyasztóvédelemhez is fordulhatnék, elég szomorú ,hogy nem képesek elismerni.Tény, hogy nem zavarja a működést de akkor is bosszantó ,egy vadonatúj gépet vettem ,nem egy használt vackot. Remélem a továbbiakban nem lesz gondom a géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saab, Volvo topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest