- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalfeco
újonc
Köszönöm a gyors választ.
-
royalfeco
újonc
Régi táp neve: SKO-ATX400W
-
royalfeco
újonc
Szia. A régi táp ventilátora nem akart el indulni ha a számítógépet be kapcsoltam. Pálcikával próbáltam a ventilátor lapátokat el forgatni, igy nagy nehezen el indult. Utána már ment. Ezt untam meg ezért vettem újat. Új táp neve: LC420H-12. régi nevét most nem tudom, munkahelyen vagyok.
-
royalfeco
újonc
Egy kérdésem lenne. Számitogép szerelésben amatőr vagyok. Vettem tápegységet, beleraktam a gépbe. 400w-os volt a régi, az új is 400w-os. Kábeleket össze dugtam ott ahol a másik tápegységnél volt. Azt a hibát vettem észre hogy a számitgép be kapcsolása után 2-3 ra ora múlva az egér meg a billentyűzet nem reagál semmire. Egér piros lámpája se világít. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nintendo Switch 2
- Samsung LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest