- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
cseréltem a 350W-os FSP CRG-400 tápban a
Yate Loon D12SM-12 (120x120x25) ventilátort
70,5 CFM, stat. nyomás: 1,5 mm-H2O, 33 dBA, 0,3A, ind.fesz: 6,5V, 1650 RPM, Sleeve Bearingerre:
Enermax T.B.Silence Manual Series UCTB12A (120x120x25)
1500 RPM, 71,25 CFM, 18 dBA, 0,3A, stat.nyom: 1,676 mm-H2O, Twister Bearingha bekötöm 12V-ra, akkor kb. 1540 RPM-et forog, elég hangos
ha a tápegység szabályozza, akkor kb. 1360 RPM-et forog, ez is még elég hangosa ventilátoron van egy kis poti, amivel lejjebb tudom tekerni, kb 1100 RPM-től kezd tényleg csendes lenni, de igazából kb 950-en kellene járatni, ahhoz, hogy a többi hangforrás mellől ne igazán hallatszódjon ki
mennyit szabad ezzel játszani, ami hosszútávon még biztonságos?
most a potival együtt van szabályozva, tehát ha elkezdene melegedni, akkor kb. még 100 RPM-et rá tudna dobni
nem mértem a gép fogyasztását, de 150W-nál szerintem nem fogyaszthat többet, még akkor sem ha csumára jártatom (nem a profilomban lévő gépről van) -
tlac
nagyúr
jól látom, hogy a Enermax T.B.Silence UCTB12A (120x120x25) ventit is ajánlod ezek mellett?
eredeti venti:
Yate Loon D12SM-12 (120x120x25)
1650 RPM, 70,5 CFM, 33 dBA, 0,3A, ind.fesz: 6,5V, 1,5 mm-H2O, Sleeve BearingEnermax T.B.Silence Manual Series UCTB12A (120x120x25)
1500 RPM, 71,25 CFM, 18 dBA, 0,3A, stat.nyom: 1,676 mm-H2O, Twister Bearingez azért lenne nekem jobb, mert van egy ebay-es kuponom, és ezt a tudom nagyon olcsón megvenni
hmm, viszont nem látom, hogy mennyi az induló feszültsége, de hát csak elindul 6,5V-on
-
tlac
nagyúr
szuper, kösz
még azon gondolkozok, hogy nem tudom, hogy a tápegységem tudja-e szabályozni a ventit vagy mindig maxon nyomja-e
ha az utóbbi, akkor a 2200RPM-től félek, hogy hangos lesz(#1175) apollo12:
tényleg, most gondolkozok, hogy szerintem a ventilátor mellett simán elfér egy kisebb fajta
-
tlac
nagyúr
Van egy 350W-os FSP tápom, CRG-400. Elkezdett ketyegni benne a ventilátor.
Ez van benne.
Egyelőre kitakarítottam belőle a port, így most jobb lett. De szerintem ez csak ideiglenes megoldás.
Mit ajánlotok helyette?
Hogyan tudom kicserélni forrasztás nélkül? Sajnos nem csatlakozós. Csokival esetleg jó lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gurulunk, WAZE?!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Windows 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Escape from Tarkov
- LEGO klub
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- További aktív témák...
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest