- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmarkee
tag
válasz
veber0937 #3596 üzenetére
Egy CoolerMaster RS-600-ACAB-M4 tápegységbe, egy Yate Loon D12SM-12 helyett. Vettem a ventihez egy átalakító elemet is (egy 3->2 csatlakozót).
Ha visszanézed itt a topikban, én is azon tipródtam, hogy jaj jó lesz-e, de a topikgazda írta hogy jó lesz az bele én meg megrendeltem 15 perc alatt kicseréltem, azóta a hangját nem hallottam, pedig megy a gép 7/24-ben. -
tmarkee
tag
A P12 nagyon jó venti, olcsó, halk és a 2 pin 3 pin problémára itt az egyszerű megoldás: https://www.pcx.hu/kolink-93631-2pin-3pin-huto-kabel-00868526
-
tmarkee
tag
válasz
DroiDMester #3263 üzenetére
Igen, akinek van hozzá érzéke, akinek meg nincs az vigye el szakemberhez :-) az aliexpress-en lehet rendelni mindig a szokásos Yate Loon-t, de az Arctic persze, hogy jobb lenne.
-
tmarkee
tag
Ha nincs teljesen gallyon (kerreg, hallhatóan oda vannak a csapágyak) a ventillátor, akkor az is gyakran segít, ha szétszeded a tápot, kibontod a ventit és a lapátok belső felületére ráragadt port letakarítod meg úgy általában portalanítod a táp összes belső alkatrészét - már amennyire lehet. Különböző mennyiségű por ragad rá a lapátokrak és ettől kiegyenlítetlen lesz a súly eloszlása a forgó lapátokon és ettől szokott elkezdődni a kotyogás.
-
tmarkee
tag
válasz
DroiDMester #3249 üzenetére
Értem, köszi!
-
tmarkee
tag
válasz
DroiDMester #3246 üzenetére
Szia!
Az nem lesz gond, ha az eredeti gyári venti Yate Loon D12SM-12 70,5 CFM-es, az Artic P12 meg csak 56 CFM-es? Elég lesz az a tápnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magisk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest