Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
Algol kicseréltem a chieftec tápban a yate loon ventilátort enermaxra . Nem pont arra a típusra mint amit írtál hanem egy hasonló enermax magma piros ventilátorra . az általad javasolt éppen nem volt raktáron stb , de ez sem sokban különbözik paraméterekbe (jó egy picit gyengébb de ahogy én használom a tápot szerintem tök mindegy ) . Döbbenetes a hatás !!!!!! a tápventim hangja gyakorlatilag észrevehetetlen lett . még azt is megnéztem ijedtemben hogy forog e majd lefogtam egy kicsit kézi erővel is szinte nincs is különbség hogy megy e a ventilátor vagy nem. ez a venti 68 cfm értékű az eredeti 88 cfm. a táp 600 wattos én teljesítmény mérővel nem bírtam 120 watt felvétel felé hajtani a tápot még akkor se ha a proci minden magja 100% ban hajtódott . külön videokártyám pedig nincs is. Viszont most már van egy rendkívül csendes gépem amely teljesen más élmény egy csendes szobába .
-
zazenke
őstag
az egész gépemnél ügyeltem a csendességre cpu hűtőnek is noctua nh-c14 -et vettem ami nem volt olcsó mulatság (de megérte mert tud is a kicsike valamit). csak pont a tápon spóroltam gondoltam ott nincsenek nagy különbségek a 12 centisek közt. A noctua cpu hűtő olyan csendes a 14 es ventijével meg a 400 körüli fordulattal hogy mellette kihallatszik a táp venti mormogós hangja. Megfogom nézni a noctua ventiket is a 12 cm es kategóriában. cfm átváltót már találtam a neten
Köszönöm a segítséget mégegyszer -
zazenke
őstag
bocsánat hogy nem akarom végignyálazni az egész fórumot ezért direktbe rákérdeznék : van egy vadonat új chieftec 600w os tápom amibe van egy yate loon d12sh12 ventillátor. . kitudnám váltani valami sokkal csendesebbre ha ez a táp nincs túlterhelve egy max 88 wattos i5 proci van benne meg egy ssd meg egy 2 terrás winyo. még külön video kártya sincs benne. semmi extra terhelés ,játszani se játszok a géppel csak esetleg full hd filmeket nézek. szóval van olyan venti akár drágább kategória is ami csendesítene rajta de kompatibilis a táp szabályzásával mert ez elvileg fordulatszám szabályzós táp (Chieftec GPS-600A8 600W ).szóval el is indul vele induláskor is és nem okoz semmilyen problémát. vagy hagyhatom a francba és venni kell egy be-quiet tápot.
válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honda topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest