- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
Laprasi991
üzenetére
A statikus nyomása viszont gyengébb lehet, mit az eredeti ventié. Ezért lehet langyosabb a táp kifújt levegője.
-
tornas
őstag
válasz
Laprasi991
üzenetére
Mi volt a gond az első ventivel?
Ha a táp tartalmaz OTP-t, akkor lekapcsol, ha nem akkor piritos lesz belőle idővel.
-
Laprasi991
aktív tag
válasz
Laprasi991
üzenetére
Még egy korábbi hozzászólásomban írtam, hogy ki szeretném cserélni a ventit egy VX450-ben.
Először ezt a vettem meg 4WORLD Ventilátor 07283, de valami gond volt vele, úgyhogy vettem inkább egy ilyet: Arctic Cooling F12Ennek egy kicsit kisebb a fordulatszáma és a légszállítása mint a gyárinak, cserébe viszont nagyon csendes.
Viszont úgy érzem, hogy a táp egy kicsit langyosabb mint a gyári ventivel. (nem forró!)Ha a gépem teljes terhelése olyan 140-150W körül van max (konfig az adatlapomon), akkor bírni fogja ez a venti, vagy esetleg keressek egy harmadik félét, és vegyem meg azt?
Még egy gondolat, hogy ha a táp esetleg túlmelegedne, akkor lekapcsol magától, igaz?
-
tornas
őstag
válasz
Laprasi991
üzenetére
Használhatod vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest