- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet gondom van
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Nekem ezt mondták, hogy az tuti. Olyan ember mondta, aki ezt napi szinten csinálja. Nem olcsó, de jó. De nem vagyok szakértő, látod, én is kísérletezek.
Szerintem valami érintkezési hiba van, másra nem tudok tippelni.
Az hogy nekem miért nem ad hangot oldalt állítva, nem tudom, de pont jól jön az Aeneas házba majd.
-
Hunork
veterán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
FSP táphoz nekem pü-ben ez a válasz jött, és megbízható / profi tagtól: Be Quiet Pure Wings 2(B)
És saját "megoldás": hát ez elsőre, és másodikra is meglepő, de házcsere előtt vagyok, és amit kinéztem, abban a tápegység az oldalán áll, tehát a venti oldalra néz. Gondoltam, kipróbálom előre otthon, hogy hátha. Csavarok le, Z3 házban üggyel-bajjal elhelyeztem a tápot az oldalára. És azóta SEMMI HANG!
Lehet, hogy erre tervezték?
Nem tudom, de a hír igaz, nem szoktam füllenteni! -
attilav2
őstag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Ne is mondd! FSP HEXA+ 400w-al jártam ugyanígy, bár ne vettem volna meg! Annyira elviselhetetlen volt a hangja hogy ment vissza garba. Most ülnek rajta, remélem cserélik. Ha új tápot vesztek akkor nézzetek utána milyen venti van benne, eddigi tapasztalataim alapján a yate loon ventis tápok kerülendők! Volt pár ilyen ventivel szerelt táphoz szerencsém!
Új hozzászólás Aktív témák
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Szerintem valami érintkezési hiba van, másra nem tudok tippelni.
Lehet, hogy erre tervezték?