-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
1.Én alaplapról tápba nem vezetnék semmit!
2. A két ventilátort nem tudom milyen elrendezésben gondoltad, de ha az egyiket a táp elejére a másikat a végére úgy rontják egymás hatásfokát.
Meg kellene tudni az előző ventilátor mekkora volt a légszállítása és ahhoz mérten tenni bele ventilátort.
És a két venti + zajjal jár. -
moha21
veterán
Az eredeti ventilátor milyen típusú? Én nem javaslom senkinek, hogy a tápot alaplapról vezérelje, akkor vagy direct 12V vagy potméterrel. Az, hogy nem érzed melegnek, de mondjuk úgy van tervezve a kondi, hogy 85C bírjon (mert ugye nem csak a FET-eket hűtjük!!)
akkor az lehet kihervad( jobb esetben lök egy nagyot és hazavág valamit, nem beszélve a tűzveszélyről). Azért mondom, mert találkoztam már ilyennel srác bement számtech boltba kérdezte eladót jó lesz a táp helyére(zörgött az előző venti), persze 1200 HUF-ért jó kinézetű venti 2-3 hónap múlva behalt a táp.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest