- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A DC és PWM közti szabályzás különbségét értem, csak nem tudtam, hogy utóbbi nem szereti, ha 12V-nál kevesebbet kap
Nem gondolom, hogy hibás a táp, szimplán csak hangos terhelés alatt a házban lévő (letekert) Arctic P14 és P12 mellett. Tehát nálam az itt megadott görbét követi.
Szóval akkor nincs olyan slim 92mm-es ventilátor ami nem PWM-es (én sem találtam, de még Aliexpressen sem), az meg rizikó. A reddites linken az eredeti posztolónak működik, másnak meg gondjai voltak vele.
Ez a Thermalright 8€, annyit megér kísérletezni; de a Noctua 20€, az túl sokMondjuk az előbbire is azt írják, hogy hangos max fordulaton. Na most mit csinál egy PWM-es venti szabályzás nélkül, ha megkapja a 12V-ot? Gondolom maxon pörög...
Tehát arra a következtetésre jutok, hogy a ventilátor mérete okozza a gondot. Lehet jobb lenne egy SFX-L táp amiben 12cm-s venti van. Abban a méretben legalább van slim 12-es ami 3 pin-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- PS Plus előfizetések
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest