- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Objektívek topikja
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A DC és PWM közti szabályzás különbségét értem, csak nem tudtam, hogy utóbbi nem szereti, ha 12V-nál kevesebbet kap
Nem gondolom, hogy hibás a táp, szimplán csak hangos terhelés alatt a házban lévő (letekert) Arctic P14 és P12 mellett. Tehát nálam az itt megadott görbét követi.
Szóval akkor nincs olyan slim 92mm-es ventilátor ami nem PWM-es (én sem találtam, de még Aliexpressen sem), az meg rizikó. A reddites linken az eredeti posztolónak működik, másnak meg gondjai voltak vele.
Ez a Thermalright 8€, annyit megér kísérletezni; de a Noctua 20€, az túl sokMondjuk az előbbire is azt írják, hogy hangos max fordulaton. Na most mit csinál egy PWM-es venti szabályzás nélkül, ha megkapja a 12V-ot? Gondolom maxon pörög...
Tehát arra a következtetésre jutok, hogy a ventilátor mérete okozza a gondot. Lehet jobb lenne egy SFX-L táp amiben 12cm-s venti van. Abban a méretben legalább van slim 12-es ami 3 pin-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest