-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
takacsbotond
üzenetére
Miért nem a csavarokkal rögzítetted?
Gondoltam mi baj lehet ha a szilikon tüskéket kipróbálom de most visszacseréltem és csavaroztam.
Csavar süllyesztett fejű így az aranyozott díszítő/csavar takaró elem is síkba kerül ill. a szilikon tüske nem fixálja kellő mértékbe (nem elég feszes) ezért később zöröghet mivel a venti és a tápegység háza között még van egy ventirács ami fém a fémen érintkezik.Ezt most nem teljesen értem, hogy vezetted ki a kábelt?
Tápegység kábelei mellett.
Gyári venti tövében vágtam el a kábelt és az adapter vezetékét is kb 8 cm hosszra hagytam, valamint az új venti kábelhossza kb 30 cm.
Új venti kábeleit a tápkábel kupac főlé pozicionáltam így kaptam a lehető legkevesebb belső kábel mennyiséget.Viszont hiába állítottam a legnagyobb állásba, felpörög és leáll aztán csak küzd, hiába mert nem kezd el forogni.
Nem erőltetem a dolgot, pont a táp felett van egy alaplapi venti aljazat és arra rákötöttem így ~1240 rpm üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 2x16 GB-os DDR5 5600 MHz memória - PCX garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest