-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
takacsbotond #2816 üzenetére
Miért nem a csavarokkal rögzítetted?
Gondoltam mi baj lehet ha a szilikon tüskéket kipróbálom de most visszacseréltem és csavaroztam.
Csavar süllyesztett fejű így az aranyozott díszítő/csavar takaró elem is síkba kerül ill. a szilikon tüske nem fixálja kellő mértékbe (nem elég feszes) ezért később zöröghet mivel a venti és a tápegység háza között még van egy ventirács ami fém a fémen érintkezik.Ezt most nem teljesen értem, hogy vezetted ki a kábelt?
Tápegység kábelei mellett.
Gyári venti tövében vágtam el a kábelt és az adapter vezetékét is kb 8 cm hosszra hagytam, valamint az új venti kábelhossza kb 30 cm.
Új venti kábeleit a tápkábel kupac főlé pozicionáltam így kaptam a lehető legkevesebb belső kábel mennyiséget.Viszont hiába állítottam a legnagyobb állásba, felpörög és leáll aztán csak küzd, hiába mert nem kezd el forogni.
Nem erőltetem a dolgot, pont a táp felett van egy alaplapi venti aljazat és arra rákötöttem így ~1240 rpm üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DOOM - The Dark Ages
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest