- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
Ne kösd alaplapra, rossz esetben akár meg is sütheted a tápot!Normális, hogy nem indul egyből, mivel nem kap elég indító feszt, de pár másodpercen belül el fog indulni.Vagy végső soron, ha nagyon zavar rákötheted egy molexre is, és akkor fix 12V-on fog menni.Pusztán esztétikai okok miatt, de én a külső elvezetést sem erőltetném.
-
takacsbotond
őstag
-
takacsbotond
őstag
-
takacsbotond
őstag
1.: Igen, színt színre.Forrasztás után érdemes zsugorcsövezni, de az is elég, ha minőségi szigszalaggal párszor körbetekered.
2.: Felesleges.A sárga a fordulat szám visszajelzés, a kék pedig a PWM-jel.
3.: Mivel 4 pines, és nem szereti a feszültség alapú vezérlést az Enermax csak elég korlátozottan szabályozza magát.A Noiseblockerrel nincsenek ilyen problémák.Igen, erre gondoltam.
Az Enermax oldalán van egy kapcsoló, amivel állítható a maximum fordulatszáma, viszont a szabályzási problémák miatt nagyobb állás = magasabb rpm, hangosabb venti.A legnagyobb állásban számomra már idle is elég zavaró volt. -
zodo
nagyúr
Időközben rátaláltam és tápos topikban is ajánlották a ENERMAX UCTP12P-t.
Jelenlegi Protechnic Electric venti csak 2 eres (piros+fekete)
Leendő Enermax 4 eres (fekete+piros+sárga+kék)1. Feketét a feketével, pirosat a pirossal forrasszam össze?
2. Fennmaradó sárga+kéket szigeteljem le mivel nincs rájuk szűkség a továbbiakban?
2. Táp vezérlő chipje fogja szabályozni, terhelés arányosan mint eddig a fordulatszámot?Szerk:
Sokáig írtam közbe válaszoltál.
Erre a 3 pines -re gondolsz, nem sok helyen találtam.
Most nézem hogy ezzel a típus számmal van B12 3, B12 4 és mindkettő 3 pin-es.Enermax kapcsán láttam hogy van valami app amivel szabályozható de mint tápcsatit alkalmazva is állítható a kívánt fordulatszám érték?
-
takacsbotond
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest