-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Ezen a ventin is az operating voltage-nek 10,2 V-tól 13,8 V-ig van megadva. De viszont elindul 7 V-on és pörög vagy 1300-1500-at, de 5 V-on már csak egy picit meglibben a ventije és nincs forgás. Én sem értem ezt a feszültség leírást, mert más adatlapokon az "operating voltage" címszó alatt általában az indulási fesz és a legnagyobb működési fesz közötti tartományt adják meg.
Ami pedig a Jamicon KF1225H1HR-R ventilátort illeti, vásároltam több ilyet is, meg még egy valag minden mást is.
Mérni mértem rengeteg más ventivel is egyetemben, amiknek a legtöbbje 5 V-ról már elindult. Kivéve az a böszme fent linkelt Nidec ventilátor.
De most szombaton megmérem neked (kétlaki életet élek) pontosan és itt meg is írom a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Eladó fekete Venti pakk!
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged