-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poiro7
senior tag
Kicseréltem a ventilátort, bár ne tettem volna

A leírtak szerint fekete->fekete sárga->piros
Lezsúgorcsövetem, patentul nézett ki, ja és az eredeti csatlakozót meghagytam a vezetékeket kötöttem össze. Régi csatlakozó->vezeték->új csatlakozót.
Bekapcsolom, nem pörög, csak rángatózik, mint a VGA kártyámon található ventik.Valószínűleg alacsony még a feszültség. Hagyom, hogy betöltsön a Windows hátha felmelegszik tőle a táp, de nem továbbra is csak rángatózás igaz erélyesebben. Lekapcsolom a gépet leválasztom a ventit majd a feszültség mérővel lecsekolom a feszültséget 4,22V.

Nem értem. Visszakötöm a régi ventit, hogy mit csinál vele, de azt már meg sem mozdítja, visszarakom az újat már azt sem, de a feszültség töretlenül 4V körül mozog. Na volt egy jó tápom gondoltam, de ekkor isteni szikra gyúlt fejembe és az új venti csatlakozóját hátul kivezettem, és rádugtam az alaplapra.
Mivel a Zalman tápom minden ellen védett, ha rossz a hűtés max. kikapcsol. De az eddigi tapasztalataim alapján tökéletesen működik így is a feszültségeket jól tartja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi