Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok,valaki nem talalkozott valahol a John Greengo fele (CreativeLiveos) Olympus OM-D EM-5-vel veletlen?
Koszi
B -
Balinov
titán
válasz
Bazs1981 #3837 üzenetére
Ha megy az angol és lightroom a feldolgozó Sw, akkor ajánlom a ceeativelive-os revitalise your workflow with lightroom 5 előadást. Ha kell segítség a beszerzéséhez akkor szólj. Nekem még lr4 használata után is nagyon sokat segített, érdemes volt raszanni azt az 5-6 órát
Ja, Julieanne Kost az előadó, LR és PS evangelista az Adobetol, nagyon szép és érthető angollal
Ytn Anthony morganti sorozata is nagyon jó, hogy csak egyet említsek
-
Balinov
titán
Sracok, tudtok olyan YT-s csatornarol, ahol pl. termeszet/tajfotoval kapcsolatban konkretan esettanulmany szeruen vezetik vegig a videot. tehat adott a kornyezet, elmondjak,hogy miert az a kompozicio es beallistas mukodik a legjobban, neadjisten a vegen rovidebb-hosszabb osszefoglalo az utumunkaval, majd term. a vegen a vegeredmeny? vagy hulyen kulcsszavazom a keresest, vagy nem tudok angolul, de nem igazan talalok a talalatok tengereben ilyet
-
Balinov
titán
Sracok, ha neadjisten valaki belebotlana ebbe, az kerem sikitson!
-
Balinov
titán
Ujabb ingyenes angol ebook a Nicolesy jovoltabol. 33 oldal, ahogy nezem, inkabb olvasmanyos, mint szaraz anyag
-
Balinov
titán
Understanding Exposure for Better Photos Now: Beginner Photography Tutorials ebook (angol) most ingyenes a Craftsy.com-on (free reg szukseges)
-
Balinov
titán
Sracok, belebotlottam ma egy PHOTOSHELTER-es SEO Guide for Photographers cimu 24 oldalas kis ebookba. Erdekel valakit?
-
Balinov
titán
Nagyon szivesen. Ugy latom ennek a sorozatnak a resze, konkretan a Nikon Lenses.. cimut kerestem, de egyenlore ezt talaltam.
-
Balinov
titán
Boldog Ujevet mindenkinek!
Most futottam bele ebbe a - valszeg ingyenes- ebookba. Nikon D5100 - From snapshots to great shots
fogyasszatok egeszseggel!
B
-
Balinov
titán
Sracok, epp most jott egy 500px-es hirlevel, ahol az asztrofoto a tema
Nem olvastam meg at, csak atgorgettem, de talan van benn egypar hasznos info
-
Balinov
titán
-
-
Balinov
titán
válasz
negyedes #3668 üzenetére
nekem bejon, de bocs, valszeg azert mert a hirleveles linkre kattintok, rendes link elvileg ez lenne
-
Balinov
titán
Sracok, egy friss hirlevelben talaltam egy eleg jol osszeszedett, fotos tanulasos linkgyujtemenyt. Ha valaki kesztetest erez ra, nyugodtan bongessze at.. Angoltudas nem art
-
Balinov
titán
Sracok, par ingyenes, angol nyelvu es fotos temaju ebookot (14-et asszem) lehet errol a linkrol elerni.. Hatha valakinek jol jon
jo olvasgatast
B -
Balinov
titán
válasz
csimpekve #3625 üzenetére
szvsz attol is fugg, mit hasznalsz raw feldolgozasra. PS-ben az ACR es/vagy a Lightroom elvileg non-desktruktiv, igy a sorrendnek mindegynek kene lenni. Elvileg. En ugy szoktam, hogy eloszor kropp, beallitom, hogy a vizszintes az vizszintes legyen, aztan Basic panel csuszkak, curves (alt. csak egy Medium contrastot allitok), Lens profile=ON-t, automatikus eltavolitast beallitotam import presetnek, igy azzal kulon nem kell szorakozni. Ha ezek megvannak, akkor gradient tool es/vagy ecset, majd a vegen a Details-nel elesitek, zajtszurok.
-
Balinov
titán
válasz
chinaminman #3557 üzenetére
hu, ha ezen mulna egy kepet se tennek fel a kezdobe/flikkerre...
-
Balinov
titán
SUNSET PHOTOGRAPHY, ingyenes, angol nyelvu ebook a Photzy-tol (ingyenes reg kell)
-
Balinov
titán
uj free ebook. angolul.. SHORT GUIDE TO SILHOUETTES letolteshez regisztracio kell, de free a reg.
-
Balinov
titán
válasz
kovaripeti #3334 üzenetére
velem? nem vagyok en olyan bator (meg szinten)
max az amatorosben. bar egyszer remelem amott is
szep fenyeket!
-
Balinov
titán
válasz
kovaripeti #3332 üzenetére
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
flash-: ha kell tutorialos oldal tudok ajanlani joparat, eleg sok jot talaltam nemreg.
Pl. ez a sorozat, PS-hez, learn the basics, vagy ez a RAW alapokrol vagy ez a szeminarium az LR-rol. Srac egyebkent magyar, es certified adobe expert.
Iszonyatos mennyisegu ingyenes guide-van LR-hez, PS-hez az adobe.tv oldalan is, nameg szazmillio youtube channel hasonlo temaban.
-
Balinov
titán
ez messzemenokig igaz, de vegulis a sajat kiprobaval kell, hogy kideruljon, neked mi all jobban kezre, melyik SW vegeredmenyevel vagy jobban megelegedve.
PS CS/ PS Elements, Nikon CaptureNX/ViewNX mellett meg erdemes a Phase One Capture One Pro-jat is kiprobalni. Mindegyikbol van teljes funkcionalitasu probaverzio.
-
Balinov
titán
szia flash-, igaz, ez nem pont az,amit kersz, de kezdesnek talan jo iranymutato
-
Balinov
titán
Ha valakit netan erdekelne.
-
Balinov
titán
válasz
Szten Márs #2328 üzenetére
Koszi, ez egy jo tipp volt. kb 88-90k-ert van mar A200-as vaz + Sony DT 18-70mm kitben.