Hirdetés
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mini PC
- Eltűnt a fél internet!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika
aktív tag
Ha a beígért 150 000 Ft-tal számolok szemeszterenként, akkor az havi 30 rugó. Mivel én budapesti vagyok, de a PTE-re járok, nekem nagyon sok pénzbe kerül ez az egész. És semmilyen szoctámot nem kapok... A havi 30 ezret csak úgy tudnám kifizetni, ha elmennék az egyetem mellett dolgozni, és akkor még esélytelenebb lenne bejutni a legjobb 15%-ba... A diákhitel meg...
-
emitter
őstag
Az a baj csak, hogy itt nem havi 3-5k-ról van szó, hanem félévre 160k, ami havi30-40k..
Egyébként már amiatt teljesen átlátszó a dolog, hogy a választások előtt 1-2 hónappal még hevesen tiltakoztak a tandíj bevezetése ellen, most meg..
És akkor még van képük azt mondani, hogy a befolyt összeget az egyetemek megreformálására és az ösztöndíjak növelésére fordítják.. kíváncsi vagyok, mennyit látnak majd ebből a tandjíból az egyetemek.. nevetséges, mindenki tudja, hogy itt a játék a megszorítások miatt a mielőbbi és minél nagyobb mérétkű bevételre megy
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- Revolut
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest