- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika
aktív tag
Ha a beígért 150 000 Ft-tal számolok szemeszterenként, akkor az havi 30 rugó. Mivel én budapesti vagyok, de a PTE-re járok, nekem nagyon sok pénzbe kerül ez az egész. És semmilyen szoctámot nem kapok... A havi 30 ezret csak úgy tudnám kifizetni, ha elmennék az egyetem mellett dolgozni, és akkor még esélytelenebb lenne bejutni a legjobb 15%-ba... A diákhitel meg...
-
emitter
őstag
Az a baj csak, hogy itt nem havi 3-5k-ról van szó, hanem félévre 160k, ami havi30-40k..
Egyébként már amiatt teljesen átlátszó a dolog, hogy a választások előtt 1-2 hónappal még hevesen tiltakoztak a tandíj bevezetése ellen, most meg..
És akkor még van képük azt mondani, hogy a befolyt összeget az egyetemek megreformálására és az ösztöndíjak növelésére fordítják.. kíváncsi vagyok, mennyit látnak majd ebből a tandjíból az egyetemek.. nevetséges, mindenki tudja, hogy itt a játék a megszorítások miatt a mielőbbi és minél nagyobb mérétkű bevételre megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest