Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
ilyen nyomonkövetés Mo-n is van a BME-n. [link]
és a felvi.hu-n minth amúltkor láttam volna intézményi sorrendet az egyes szakokra lebontva. mondjuk volt 1-2 érdekes adat, de azért felállított egy hozzávetőleges szempontot.
más kérdés h a büfészakok közt mi értelme van sorrendet felállítani? mitől jobb egy művelődésszervező, mint a másik, ha egyikre sincs szükség -
fasyrt
őstag
+ #127:
Természetesen az állam fedezi, mint ahogy az általános iskolát, ill. a középiskolát. Nehogy már azt gondoljátok, hogyha bevezetik a tandíjat, akkor majd a többeik kevesebb adót, kisebb szja-t fognak fizetni? Akkor meg mi értelme a tandíjnak? Ti nem fizettek kevesebbet, én viszont fizethetek keményen. (Ha belegondolok, hogy az 1,3M-es autót 5 éven át 27e-be kerül, akkor azt a 6e-t nyugdíjas koromig fizethetem.) A mai helyzetet ismerve kizártnak tartom.
Összegezve: Legyen tandíj, de ne a költségvetés helyzetét próbálják rendberakni vele. Tehát: Van tandíj mindenhol, csak különböző mértékben. Ahol hiányszakma van, ott az állam 100%-osan térítsen (vissza nem térítendően), ahol meg sokan vannak, ott pedig keményen legyen tandíj. A tandíjnak egy szabályozó szerepkört kéne betöltenie, ha már a munkaerőpiac nem elég nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest