Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
Mi van itt senki nem nem követi ez a nagyszerü sorozatot amit a Moto Gp nyujt 2 hetente, szerintem sokkal jobb és lassan népszerübb lessz mint az uncsi f1.Itt legalább szurkolhatunk olyan magyaroknak akik pontokat ill még titkos reméyneink szerint még a futam győzelem sem elképzelhetetlen Talma számára hogy a KTM-hez szerződött,és bizonyitotta is tehetségét hisz az idény nyitó futamon 5. lett és a legutóbbi Portugál versenyen vezető helyről esett ki kár érte még bármi lehetett volna, és akkor még ott van Tóth Imi aki szintén szinpatikus és jó motorozik,ill a 250cm3 géposztályban ott harcol egy nem tul jó motorral Rizmayer Gabi.De ami a legjobb a nagy gép osztály Rossi, Biaggi,Barros,Gibernau és a többi nagy''ágyu'', szerintem az f1 a nyomába sem érhet a futam izgalmakat tekintve ehhez a sorozathoz sőőt
Aki szereti ezt a sorozatot az nyugodtan irkáljon ide mert nem találtam topicot vagy átlehetne nevezni a topicot hogy a moto gp rajongoknak is legyen egy
Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest