- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- iPad topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
válasz
hegedus001 #9 üzenetére
A hardverajánló nyomán vettem egy B6 Pro-t én is. Egy ideje több, de nem perdöntő okból is gondolkozom a nagyon régi, Logitech K360 nyugdíjazásán (heti 2 irodai napra azért marad benti billentyűzetnek) a homeoffice desktopon.
Az MX Keys S-t nézegettem, de az az ára; a natív HU layout hiánya (a gyárilag rágravírozott is baromi ronda, zsúfolt) és amitt is kiesett, hogy Logi Uni Bolt a vevője; a preferált egerem meg sima Uni (értem a Logi célját, de az M720 egerük sem egy olcsó típus, ráadásul ugyanúgy multi-device, abszolút nem irreális a párosítása egy Mx Keyshez ...) ha meg ígyis-úgyis 2 vevő kerül a hub-os monitorba, akkor szóba jöhet más márka is.
Nekem a fix, laposabb dőlés kis megszokást igényelt (15 év "lábas", meredek, vastag K360 után), de egyébként ugyanúgy tudtam egyből gépelési teszteken amit szoktam + izommemóriából "vakon" gépelni. Néhány Windowsos gyorsbillentyű is hasznos.
az Mx S-hez képest szerintem picit jobban kitüremkedik a layoutból a billentyű és kevésbé konkáv, "ujjbegyes". Gépelni kényelmes nekem, egész napos rendszermérnök/projektkoordinátor munkakörben. a konstrukció is masszív, nem recseg ropog.
A háttérvilágítás hiánya engem nem zavar, laptopon se használtam soha, van asztali lámpám. A NumLock LEDje nekem túl fényes, megnézem majd a szoftverből ez kikapcsolható e. Sok tesztelő azt mondja: zavaró hogy az F1-12 nincs 3x4 tagolásban; nekem fel se tűnt, bár ezeket ritkán használom.
Méretre pont olyan széles mint a Creative Stage SE soundbar-om, egész letisztult a desktopon.
-
válasz
hegedus001 #8 üzenetére
Az első tapasztalatok kedvezőek, de az elmúlt kép nap inkább a feleségem számára volt gépelős, úgyhogy az én ujjaimban még kevés leütés van.
MaCS
-
válasz
hegedus001 #6 üzenetére
Egy-két napon belül be tudok számolni a tapasztalataimról.
-
hegedus001
aktív tag
Pont ugyan ezt néztem ki én is. Agyaltam egy kis portable Magic Keyboardon is meg egy MX keysen is. (viszont azt magyaríttatnám, úgy már 60 felett lenne, az nagyon sok szerintem)
Ez megoldaná a kiosztásbeli problémát, jól is néz ki, MAC/Win kiosztás és multieszközös.
Talán tényleg meglett a szent grál?!
-
HantekDSO
tag
De hol marad a szemüveg?
-
Miután a mechanikus billentyűzetek sorra buknak el nálunk, nekem is megakadt a szemem ezen a Keychron B-n. Van valakinek tapasztalata arról, hogy mennyire jó ezen gépelni? A családban minden sokat gépelő természetes személy a notebookbillentyűzeten gépelést részesíti előnyben.
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ MSI Core I5 12400F Gamer MAX PC 6X4.0GHz 16Gb DDR4 512GB NVME SSD AMD RX 6600 8GB DDR6 2ÉV GAR
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO YOGA 7I 2in1 ! OLED ! / INTEL Ultra 5 125H / 3 év garancia + ajándék ceruza
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest