Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Azért ezzel a ''3x olyan jó mint egy tábla'' kijelentéssel csak óvatosan. Én megértem, hogy tetszik a kütyü meg elfogult vagy, de nem hiszem, hogy pl. egy A4-es Intuos3-nál jobb lenne. Vagy a Wacom szívjóságból gyárt a csúcstáblájánál jobb, ugyanakkor olcsóbb tabletet az LG tabletjébe? Kötve hiszem. (Pláne, hogy az amúgy igencsak drága Cintiq cuccai így bizonyos értelemben konkurenciát is kapnak.)
Vitathatatlan előnyei ugyan vannak a dolognak, én mégis maradok a tablet + noti kombónál
. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Én egy Compaq-kal ügyködtem, hát nem egy leányálom... Egy jobb optikai egérrel ugyanúgy lehet rajzolni, mint ezzel tudtam...
Képernyőn rajzoláshoz egy Wacom Cintiq-et ajánlanék (
), de az viszont igen kevéssé mobil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
), de az viszont igen kevéssé mobil.