Hirdetés
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
Aktív témák
-
60Laci60
friss újonc
Sziasztok! Új tabletet vettem.A márkáját nem érdemes megemlíteni. A technikai paramétrlerei szerint 1TB a belső tárhely kapacitása. 11GB telítettségnél betelik a tárhely. Nem enged rátenni semmi többet. Ezzel szemben, bármi féle file kezelő azt mutatja, hogy az 1TB-ből csak 2% van felhasználva. A tipe c bemenetbe dugott eszközt is elutasítja he ennél nagyobb,mármint 11GB-nál.minden áron fomázni akarja. Azt írja, hogy hibás a behelyezett eszköz. Pedig többet is beletettem amin nagyterjedelmű filmek vannak.Bezzeg agy 2GB-tos eszközzel semmi baja. Letöltöttem néhány Dryve és tárhely analizáló appot. Valóban 1TB tárhelyet látnak. Az egyik viszont csupán 11GB-t tapasztal. Bővíthető tárhelylehetőségem nincs. Illetve SD kártyának nincs fizikai fiókja ahová beletehetném azt. Akkor most mi van? Mit tehetek? Mi lehet a probléma? Kérem a segítségeteket! Köszönöm!
Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest