- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Batman2
őstag
Hi
Hány kivezetése van annak a bizonyos T5-ös csönek?
Négy?
Vagy ha kettő, akkor van e valamilyen kis tok rajta, amiből ezek kijönnek?
Egyébként valóban a kompaktfénycsövek előtétjéről nem csak az eredeti cső üzemel, hanem teljesítményben kb. hasonló hagyományos hosszú csöveket is meghajt a cső négy pólusát megfelelően bekötve.
Üdv.: -
sasa311
veterán
no már hol a sok okosság?
-
sasa311
veterán
na akkor alvós up aztán holnapra tele legyen ám a topic jobbnál jobb 5letekkel
-
sasa311
veterán
Hello, gondoltam, ha az egérpadok, tv-k, videók és egyéb cuccok beférnek ide, akkor ez is, ha nem legyen szíves az első erre járó mod. átteni a szerinte legjobb helyre.
Szóval van ez az un. T5(tube - 5ös méret) megnevezésű fénycső. Én akvarisztikában használ(nám), csakhát a bolti cuccos eszméletlen drága! (2*24W pl. 50K). A cső a boltba 1600huf+fa. Na ezt kéne valahogy ''világításra'' bírni. Gondoltam itt van 1-2 elektronikában jártas szaki, nekik ez gyerekjáték lehet
Szóval a gyújtása elektronikus. A gyári T5 elektronikus gyújtás 5-8K között mozog. De rengeteg ''legend'' kering, miszerint a 24W-os csövet lehet használni a sima vagy T8-as neon elektronikus gyújtásával is, ami jóval olcsóbb, sőt egyik fórumos ember szerint még az un. energiatakarékos izzó elektronikájával is működik...
Valaki ebben tudna nekem segíteni? Mert alapszinten barkácsolok, de az elektronikához nem vagyok valami nagy spiller
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest