-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Azoktól kérdeznék, akiket még mindig nem sikerült a T-nek rendesen áttennie az új rendszerbe és jelenleg még csak a 2016.03. havi számlánál tartanak.
A netre 2015 szeptemberben hosszabbítottam hűséget, amihez kaptam 2500 forintos speciális kedvezményt. Eddig rendben el is számolták, most viszont meglepve tapasztaltam, hogy a jelenlegi számlán már nem szerepel (ami a 2016 márciusi időszakra szól). Visszanézve az előző (2016 februári) számlát kiderült, hogy februárban is már csak tört hónapra számolták el (24/29). Nem módosítottam közben szerződést. Más is tapasztalt ilyet? Gondolom számlareklamációval csak hétköznap lehet őket zaklatni? -
Janusz001
őstag
Tv go másnál se megy? Fekete képernyő.
-
Buckey
őstag
válasz
viperabácsi #78097 üzenetére
Oké, köszi.
-
Buckey
őstag
válasz
viperabácsi #78095 üzenetére
Akkor a router a hibás.
De majd kiderül. -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Lejárt a hűségidőm, kérdezném, hogy online lehet-e meghosszabbítani? Jobb lenne egy pár kattintással letudni az egészet, mint sorbanállni...
-
PeeterssoN
őstag
Ok! Kösz nektek a gyors választ! Azt hiszem, hogy ezek mind tavalyi számlák!
De valamit mondott a csaj, hogy van korábbi is. De nem úgy vannak dátumozva, hogy melyik az elmaradt hónap, hanem az új év azaz a 2017 re számlázták! Utánanézek és szólok mi a szitu , legyen itt is nyoma ha valaki most hasonló helyzetben van! -
btz
addikt
válasz
PeeterssoN #78087 üzenetére
De a Telekom Közösségi Fórum-án és azthiszem itt is "találkoztam" hasonló helyzetben lévőkkel.
(#78089) Intruder2k5 etejedu (#78087)
Nakem is pont egy 1 évet követelnek, de már letudtam 3 hónapot. A maradék 10-et még 2015-ből elengedték.
-
válasz
Szia!
Nem tudom mit takar nálad a "hónapokig", de korábban írta itt valaki, hogy
6 hónapnál1 évnél korábbi időszakok díját nem követelhetik rajtad utólag. Ha esetleg többről van szó, ennek érdemes utána nézni.Ha tévednék az időszakot illetően akkor elnézést, de ennyire emlékszem.
szerk.:
Közben megtaláltam, így módosítottam a hsz-t, 1 évet követelhetnek visszamenőleg. -
btz
addikt
válasz
Igen. Én vagyok az, de én elintéztem, hogy jó pár hónapot elengedjenek. Majdnem két évig nem fizettem egy forintot sem a szolgáltatásért
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Másnál is volt olyan hogy technikai hiba miatt hónapokig nem számláztak, majd most kidobták az összes elmaradt számlát? Persze nem egyben csak havi lebontásban. -
Buckey
őstag
válasz
DFlash #78082 üzenetére
Boldogítom is őket, csak megunják és kiépítenek egy jó kábelt.
De erre kicsi az esély, túl sokba kerül nekik, kevesebb haszon marad rajtam.(#78085) viperabácsi , akkor nem tudom.
Pedig most én is ezt csinálom, a T-Home routerből megy a net az IPTV boxhoz, meg egy TP-link routerhez, ami wifi-t oszt meg kétfelé, kábelen a tv-be és egy számítógépbe, de a sebesség nem osztódott.
Szerintem állítsd vissza alapra és próbáld meg csak a legalapvetőbb beállításokat piszkálni. -
viperabácsi
addikt
válasz
Buckey #78051 üzenetére
Ez nem wifin csinálja A lancsatikat osztja 4 -be sajnos.
(#78056) P_Pro_HW Akkor mivel magyarázod , hogy mint írtam csak ez a router produkálja a hibát ? A switch nem ! Bepróbáltam egy AC51u -t azzal is megy rensesen nem a kábelokkal van a gond. A kábelok a Régi switch el működtek és működnek most is rendesen.
-
Buckey
őstag
válasz
DFlash #78074 üzenetére
A lakásig jó a kábel, ki lett mérve, mielőtt tavaly júniusban szakadozott. A T routere volt hibás, ki is cserélték, azóta pedig szépen lassan csökken 15-re.
De addig, kb. 1,5 évig miért volt jó, miért tartotta a 20 megát?
A szerelő szerint a régi kéteres kábel ennyit tud, csak kényszerből van egy darabig 20 mega net az is 50-80 pinggel.
Ha nem tesznek valamit, váltok amint lehet, bár nem szívesen nézegetek egy koax kábelt a lakásban a falon, mert csak ott tudják behozni, de majd kitalálom a módját, hogy hol lehetne még szépen megoldani.
Addig pedig havonta csacsogok a kisasszonykákkal a hibabejelentőn. -
chester99
aktív tag
Üdv
Elsején lejár a hűségidőm a Telekomnál, szeretném megszüntetni a szolgáltatást. Mikor jelezzem ezt feléjük, nem szeretnék egy napot se pluszba fizetni...
-
lemusz
addikt
A novemberi hálózatfejlesztés után alig tudtam rábeszélni mutert a 30-as csomagra, most meg nézem miért 5-6 megbájttal tölt a torrent, hát ez a kép fogad:
Mint kiderült valamelyik nap felhívták telefonon és rábeszélte egy kedves hangú fiatal úr. Már csak a ping mehetne lentebb olyan szintre, mint adsl2-vel volt 13-15 körülire és akkor megint ász lennék CS:GO-ban. Nah de mondjuk ennyi feltöltéssel már streamelésen is gondolkodhatok, nem? November előtt 1 megabites uppal próbálkoztam, de felment 200-ra a pingem miatta, szóval esélytelen volt, hogy bármit is közvetítsek...
Az a sok FEC errors normális? 30-assal nem volt ennyi.
Illetve nem kellene áramtalanításos restartot toljak most a csomagátállítás okán? -
DFlash
tag
válasz
Buckey #78072 üzenetére
Nálam az egyik kábel volt eltörve a fali ajzatban, a szerelő mondta is, aztán megcsinálta, azóta nem volt szakadás a netben, addig meg elég sűrűn előfordult, naponta többször is.
A mostani 10 Megás net decemberben és most januárban 3-3 napig hozta is a 10-et, de többnyire csak 8 - 8,6Mbit.
HDD cserekor előtte 8,6, utána csak 5,7 jött, modem áramtalanítás után 8 lett megint.
Speedtest-tel mértem. -
Buckey
őstag
válasz
Pokesz007 #78058 üzenetére
Nekem is 20 megáról indul és folyamatosan csökken. És nem indítom újra, nem kapcsolom ki, de még is csökken.
Csak akkor szoktam újraindítani, ha a tv-n nincs net, amit a router újraindítása megold (a tv-é nem!).
Állítólag 15 megát tud a hálózat, a garantált meg 10 mega! Jól kitalálták ezek! Ha meg kell a 20 mega, akkor 750Ft-ért bérelek tőlük egy kütyüt és napi 5 gigát letölthetek 20 megával utána marad a lassabb net. Mondjuk elég lenne bőven, de én nem erre fizettem elő!
Ha lejár a hűségem, azonnal megyek tőlük, ha nem csinálnak valamit.
Mentségükre legyen mondva, hogy a hibabejelentős kisasszonyok kedvesek! -
Pokesz007
senior tag
válasz
Lacielvtárs #78065 üzenetére
Igazuk is van,de azért rossz dolog.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Pokesz007
senior tag
válasz
Lacielvtárs #78027 üzenetére
11es nettel nem elégszek meg.
20asért fizetve pff -
P_Pro_HW
csendes tag
válasz
viperabácsi #78046 üzenetére
>>Épült a kertben 1 két lakásos háziko amihez a HWG -ból áthúztam a netet a régi házból.
Persze HGW (Home Gate Way) és nem HWG ( Home Wait Gay ???) de mindegy.
Tipp: Azt a kábelt a helyszínen csinálta valaki az majdnem biztos. Elrontotta/elrontottátok az ethernet csatlakozó krimpelését. Megnézted csak a házikóban csak a kábelvéget mit tud (még az Asus előtt)?
-
btz
addikt
válasz
viperabácsi #78041 üzenetére
Nekem másik típus van, de az is megcsinálja, hogy nem enged be az admin felületre, de amúgy működik minden funkciója. Az újraindítás mindig segít. Nálam biztos nem a Telekom nyúlkál bele, van egy olyan lámpa, hogy service. Ha benne vannak, az világít. De még egyszer nem néztek bele, csak mikor idehozták.
-
Buckey
őstag
válasz
viperabácsi #78046 üzenetére
Lehet, hogy csak beállítási hiba, nekem sikerült úgy átvinnem a netet (wifin) egyik helyről a másikra, hogy nem csökkent a sebesség.
WIFIn kapta a netet egy TP-Link 1043 és osztotta tovább WIFIn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest