- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz viperabácsi #78046 üzenetére
Lehet, hogy csak beállítási hiba, nekem sikerült úgy átvinnem a netet (wifin) egyik helyről a másikra, hogy nem csökkent a sebesség.
WIFIn kapta a netet egy TP-Link 1043 és osztotta tovább WIFIn. -
btz
addikt
válasz viperabácsi #78041 üzenetére
Nekem másik típus van, de az is megcsinálja, hogy nem enged be az admin felületre, de amúgy működik minden funkciója. Az újraindítás mindig segít. Nálam biztos nem a Telekom nyúlkál bele, van egy olyan lámpa, hogy service. Ha benne vannak, az világít. De még egyszer nem néztek bele, csak mikor idehozták.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
P_Pro_HW
csendes tag
válasz viperabácsi #78046 üzenetére
>>Épült a kertben 1 két lakásos háziko amihez a HWG -ból áthúztam a netet a régi házból.
Persze HGW (Home Gate Way) és nem HWG ( Home Wait Gay ??? ) de mindegy.Tipp: Azt a kábelt a helyszínen csinálta valaki az majdnem biztos. Elrontotta/elrontottátok az ethernet csatlakozó krimpelését. Megnézted csak a házikóban csak a kábelvéget mit tud (még az Asus előtt)?
-
Pokesz007
senior tag
válasz Lacielvtárs #78027 üzenetére
11es nettel nem elégszek meg.
20asért fizetve pff️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Pokesz007 #78059 üzenetére
Persze, egyértelmű...
Nem is azért írtam, hanem hogy lásd en is hasonló cipőben járok.
Ugyis azt fogják mondani hogy a garantált a lényeg. Bár ne legyen igazam.
Mondjuk nálam a 30 es a 120as nez között, pluaz 500 ft volt a különbség"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Pokesz007 #78063 üzenetére
Nálad nem az eszközzel van probléma. ADSL2+-on vagy, 16 Mb-et tud a vonalad jelenleg, és 15 Mb-et kapsz rajta, ez a maximum kb. Ha átraknak VDSL2-re, akkor kaphatod majd a 20 megabites csomagot ténylegesen.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Buckey #78049 üzenetére
Miért indítod újra? DSL-en az automatika, ha szakadást érzékel sűrűn, akkor fogja és visszaveszi a stabil kapcsolat érdekében a sebességet, mert nem tudja, hogy te direkt kapcsolgatod, mert úgy tartja kedved, vagy valamilyen vonali probléma lép fel olyankor.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Pokesz007
senior tag
válasz Lacielvtárs #78065 üzenetére
Igazuk is van,de azért rossz dolog.
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Buckey
őstag
válasz Pokesz007 #78058 üzenetére
Nekem is 20 megáról indul és folyamatosan csökken. És nem indítom újra, nem kapcsolom ki, de még is csökken.
Csak akkor szoktam újraindítani, ha a tv-n nincs net, amit a router újraindítása megold (a tv-é nem!).
Állítólag 15 megát tud a hálózat, a garantált meg 10 mega! Jól kitalálták ezek! Ha meg kell a 20 mega, akkor 750Ft-ért bérelek tőlük egy kütyüt és napi 5 gigát letölthetek 20 megával utána marad a lassabb net. Mondjuk elég lenne bőven, de én nem erre fizettem elő!
Ha lejár a hűségem, azonnal megyek tőlük, ha nem csinálnak valamit.
Mentségükre legyen mondva, hogy a hibabejelentős kisasszonyok kedvesek! -
DFlash
tag
válasz Buckey #78072 üzenetére
Nálam az egyik kábel volt eltörve a fali ajzatban, a szerelő mondta is, aztán megcsinálta, azóta nem volt szakadás a netben, addig meg elég sűrűn előfordult, naponta többször is.
A mostani 10 Megás net decemberben és most januárban 3-3 napig hozta is a 10-et, de többnyire csak 8 - 8,6Mbit.
HDD cserekor előtte 8,6, utána csak 5,7 jött, modem áramtalanítás után 8 lett megint.
Speedtest-tel mértem.[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
A novemberi hálózatfejlesztés után alig tudtam rábeszélni mutert a 30-as csomagra, most meg nézem miért 5-6 megbájttal tölt a torrent, hát ez a kép fogad:
Mint kiderült valamelyik nap felhívták telefonon és rábeszélte egy kedves hangú fiatal úr. Már csak a ping mehetne lentebb olyan szintre, mint adsl2-vel volt 13-15 körülire és akkor megint ász lennék CS:GO-ban. Nah de mondjuk ennyi feltöltéssel már streamelésen is gondolkodhatok, nem? November előtt 1 megabites uppal próbálkoztam, de felment 200-ra a pingem miatta, szóval esélytelen volt, hogy bármit is közvetítsek...
Az a sok FEC errors normális? 30-assal nem volt ennyi.
Illetve nem kellene áramtalanításos restartot toljak most a csomagátállítás okán?[ Szerkesztve ]
-
chester99
aktív tag
Üdv
Elsején lejár a hűségidőm a Telekomnál, szeretném megszüntetni a szolgáltatást. Mikor jelezzem ezt feléjük, nem szeretnék egy napot se pluszba fizetni...
-
Buckey
őstag
válasz DFlash #78074 üzenetére
A lakásig jó a kábel, ki lett mérve, mielőtt tavaly júniusban szakadozott. A T routere volt hibás, ki is cserélték, azóta pedig szépen lassan csökken 15-re.
De addig, kb. 1,5 évig miért volt jó, miért tartotta a 20 megát?
A szerelő szerint a régi kéteres kábel ennyit tud, csak kényszerből van egy darabig 20 mega net az is 50-80 pinggel.
Ha nem tesznek valamit, váltok amint lehet, bár nem szívesen nézegetek egy koax kábelt a lakásban a falon, mert csak ott tudják behozni, de majd kitalálom a módját, hogy hol lehetne még szépen megoldani.
Addig pedig havonta csacsogok a kisasszonykákkal a hibabejelentőn.[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz Buckey #78051 üzenetére
Ez nem wifin csinálja A lancsatikat osztja 4 -be sajnos.
(#78056) P_Pro_HW Akkor mivel magyarázod , hogy mint írtam csak ez a router produkálja a hibát ? A switch nem ! Bepróbáltam egy AC51u -t azzal is megy rensesen nem a kábelokkal van a gond. A kábelok a Régi switch el működtek és működnek most is rendesen.
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Buckey
őstag
válasz DFlash #78082 üzenetére
Boldogítom is őket, csak megunják és kiépítenek egy jó kábelt.
De erre kicsi az esély, túl sokba kerül nekik, kevesebb haszon marad rajtam.(#78085) viperabácsi , akkor nem tudom.
Pedig most én is ezt csinálom, a T-Home routerből megy a net az IPTV boxhoz, meg egy TP-link routerhez, ami wifi-t oszt meg kétfelé, kábelen a tv-be és egy számítógépbe, de a sebesség nem osztódott.
Szerintem állítsd vissza alapra és próbáld meg csak a legalapvetőbb beállításokat piszkálni.[ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
Sziasztok!
Másnál is volt olyan hogy technikai hiba miatt hónapokig nem számláztak, majd most kidobták az összes elmaradt számlát? Persze nem egyben csak havi lebontásban. -
MODERÁTOR
válasz etejedu #78087 üzenetére
Szia!
Nem tudom mit takar nálad a "hónapokig", de korábban írta itt valaki, hogy
6 hónapnál1 évnél korábbi időszakok díját nem követelhetik rajtad utólag. Ha esetleg többről van szó, ennek érdemes utána nézni.Ha tévednék az időszakot illetően akkor elnézést, de ennyire emlékszem.
szerk.:
Közben megtaláltam, így módosítottam a hsz-t, 1 évet követelhetnek visszamenőleg.[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
válasz etejedu #78087 üzenetére
De a Telekom Közösségi Fórum-án és azthiszem itt is "találkoztam" hasonló helyzetben lévőkkel.
(#78089) Intruder2k5 etejedu (#78087)
Nakem is pont egy 1 évet követelnek, de már letudtam 3 hónapot. A maradék 10-et még 2015-ből elengedték.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
etejedu
őstag
Ok! Kösz nektek a gyors választ! Azt hiszem, hogy ezek mind tavalyi számlák!
De valamit mondott a csaj, hogy van korábbi is. De nem úgy vannak dátumozva, hogy melyik az elmaradt hónap, hanem az új év azaz a 2017 re számlázták! Utánanézek és szólok mi a szitu , legyen itt is nyoma ha valaki most hasonló helyzetben van![ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Lejárt a hűségidőm, kérdezném, hogy online lehet-e meghosszabbítani? Jobb lenne egy pár kattintással letudni az egészet, mint sorbanállni...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Buckey
őstag
válasz viperabácsi #78095 üzenetére
Akkor a router a hibás.
De majd kiderül. -
Buckey
őstag
válasz viperabácsi #78097 üzenetére
Oké, köszi.
-
Janusz001
őstag
Tv go másnál se megy? Fekete képernyő.
-
tomy86
addikt
Azoktól kérdeznék, akiket még mindig nem sikerült a T-nek rendesen áttennie az új rendszerbe és jelenleg még csak a 2016.03. havi számlánál tartanak.
A netre 2015 szeptemberben hosszabbítottam hűséget, amihez kaptam 2500 forintos speciális kedvezményt. Eddig rendben el is számolták, most viszont meglepve tapasztaltam, hogy a jelenlegi számlán már nem szerepel (ami a 2016 márciusi időszakra szól). Visszanézve az előző (2016 februári) számlát kiderült, hogy februárban is már csak tört hónapra számolták el (24/29). Nem módosítottam közben szerződést. Más is tapasztalt ilyet? Gondolom számlareklamációval csak hétköznap lehet őket zaklatni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest