- ASUS ROG Ally
- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Gépösszerakó topik kezdőknek
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
Még régebben kiírt(unk) egy üzenetet egy másik helyre, ahol hasonlókat kérdetünk és jött egy ilyen válasz:
"Egy kis kiegészítés: a HG8245H úgy tudja a Bridge módot (pontosabban a PPPoE Pass Through-t), hogy nem kell lemondani az IPTV-ről és a VOIP-ról sem. Továbbá semmit sem kell bekapcsolni az eszközben, hogy működjön. Egyszerűen csak az egyik LAN portjához kell csatlakoztatni a saját routert, beállítani rajta a PPPoE felhasználónevet és jelszót, és már lehet is használni. Az ONT továbbra is használható marad Net-re, IPTV-re és VOIP-ra."
És elvileg én ezt tetsztetltettem egy ismerősömmel aki kért egy HG8245H-t a sima HG8245 helyett és ha minden igaz működik. 100%-ra nem tudom, mert kicsit "béna" az az ismerősöm, aki ezt tesztelte, én meg nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS ROG Ally
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged