-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biggieboy
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Kint vagyok Németországban, most költöztem egy új albérletbe ahol a szolgáltató által le van tiltva a torrent, de a legnagyobb baj hogy, ingyenes online játékkal sem tudok játszani(World of tanks, Warthunder) nem enged fel a szerverre. A Warthunder kiírja már az elején Network limited: Required connection to remote side ports: 20100,20101 stb.
Van egy progi amivel át lehet verni (spotflux) a routert de ez meg óriási 300-400as pinget csinál, így meg megy a játék csak eléggé élvezhetetlen ekkora pinggel.
Na akkor most a routerben kéne állítani vmit, v. a szolgáltatóval kellene felvenni a kapcsolatot, mert azért abszurd hogy nem lehet ingyenes online játékkal sem játszani.Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Gyúrósok ide!
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest