Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • villamos

    őstag

    Nagyon úgy fest, hogy a kedves szolgáltatónk beüzemelte végre az optikát, és elméletileg most már csak meg kellene rendelnem. A kérdés viszont az, hogy melyiket lenne érdemes a sokféle csomag közül, felajánlja ugyanis az összeset. Többféle lehetőség is van, de leginkább a 25, és az 50 megás, ami megmozgatja a fantáziámat. A 25 megás azért, mert 3k -n akciózzák, viszont itt az a gond hogy nekem van ugye egy jövő márciusig tartó hűségem, ami ezt esetleg megakadályozhatja. Ebben az esetben jön az 50 megás opció, ami 8,5k kicsit húzósabb, (igaz ebből 5k később visszajön, nemrészletezem). A legnagyobb 80 megás csomag csak egy ezressel drágább ennél, de a 80 mega, egyenlőre rengetegnek tűnik.
    Másik kérdés, inkább technikai jellegű. Miféle végberendezést fog számomra biztosítani a szolgáltató ehhez? Másrészt az is érdekelne ezzel kapcsolatban, hogy statikus, vagy dinamikus IP jár e ehhez a kapcsolathoz? (Jelenleg ha valamilyen oknál fogva új IP -re van szükségem, akkor újratárcsázok, és ilyenkor egy másik IP címet ad ki nekem a központ. Ez az optika esetén is működni fog, vagy pedig kapok egy darab ip címet, és az lesz 40 évig?)
    Jelenleg analóg telefon van, és ráültetve DSL. Nos a szándékom az lenne, hogy ez az analóg telefonvonal maradjon meg, és csak levenni róla a DSL -t, mellette pedig külön az optika. Mindez azért lenne kívánatos, mert így maradhatna a jelenlegi telefonszámunk, ami idestova is a sorban a negyedik. Már minden fontosabb kontaktunk ismeri, és nem örülnék egy újabb változásnak. Tudom, hogy lehet digitalizálni, de ez a kedves szolgáltatónkat ismerve (alaposan megismerhettem az utóbbi hónapokban) nem egyszerű folyamat.

    Persze felhívhatnám Pukk Kandúrt, de jelen pillanatban nincs hangulatom fecsegni vele. :D

    Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

Új hozzászólás Aktív témák