- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Ma bekötötték a T-home internetet (TV-vel, telefonnal). Minden ok, csak az internettel van bajom: eddig egy dlink router-el kapcsolódtam egy UPC-s modemhez (a routerhez meg egy programozható switch-el). Most átdugtam a kábelt, beállítottam, hogy DHCP-s az internet (PPPoE helyett), de nem történik semmi. Közvetlenül a géphez kötve a modemet van internet. A modem egy cisco epc3925. Kipróbáltam azt is, hogy a meglévő switch-et kötöttem a modemhez a router kihagyásával, de ez sem megy.
Van valakinek ötlete, hogy mit kellene még tennem? -
hackeeeee
Jómunkásember
Az EPC3925 eleve egy modem/router, ún. HomeGateWay, ebből adódóan szinte nyilvánvaló, hogy miért nem megy DHCP-s beállítással a router-ed. Szerintem eleve felesleg mögé másik routert rakni, hacsak a gyári wifije nem gyenge.. Azon kívül tud mindent amit kell.. Gigabit lan meg ilyesmi..
Ha csak azért kell a router, mert kevés a 4 port, akkor elég 1 switch, felesleg mégegy router-t mögé tenni, szerintem...
De ha annyira be akarsz mögé tenni egy másik router-t akkor így kell.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Joke21
aktív tag
Sziasztok.
Van egy új t-sat előfizetésünk. A régiből megmaradt egy beltéri, mert hogy akkor mikor kötve lett, meg kellett venni. Na most az új előfizetésnél 2 beltéri van a kettő tv hez. A kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen mód arra, hogy a második beltéri helyett a régi beltérit használjuk? Nem nagyon szeretnénk plusz egy beltériért még fizetni, ha van egy a polcon. Tudom, hogy párosítva van a beltéri az előfizetői kártyával, ezért gondolom nem egyszerű a dolog. Igazából az ügyfélszolgálatosok semmit nem tudtak erre válaszolni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Joke21 #16756 üzenetére
Jah az elkerülte a figyelmem, sorry....
Akkor bukott minden, amit mondtam... Én úgy értelmeztem, hogy régi "sima" kártyás beltéri.. Sry..
Nos, ha az újhoz is megvannak a kártyák, mivel ha jól tudom, akkor ezek kártyával mennek, akkor szerintem nem. Bár az előfizetés ugye ugyan az, viszont, előfordulhat, hogy a régi box kártyáját lényegében inaktiválták...
De erről még mond valaki olyan valamit, aki ebben kicsit jobban benne van.
Sry, hogy másról csacsogtam, elkerülte a figyelmem...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
villamos
őstag
válasz PonPon #16750 üzenetére
Semmi baj sincs vele. Bedugják, és működik, ennyi. Amely nálam van, már lassan két hónapja üzemel. Semmilyen fennakadásról, vagy hibáról nem tudok beszámolni.
(#16755) hackeeeee: Tehát a digitális boxokat is írtják. Csak az a kérdés, hogy mi van abban az esetben, ha az előfizető nem kér az iptv -ből, mert pl. koax van, és kell neki az analóg adás is? Pl idős családtagok számára, akik nem tudják kezelni a beltérit...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
re_mod
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék tudja-e valaki hogy a T-Pontokban kapható sima ADSL modem ami a weblap szerint 5900 Ft akkor is annyi-e ha nem köt az ember előfizetést, tehát csak kellene egy modem simán.
-
Gedeon31
addikt
Ma jött egy frissités az IPTV-re , semmi jóra nem számitok. A legutobbi óta is csak rosszabb lett.
-
Szokenesz
senior tag
válasz Gedeon31 #16761 üzenetére
Elvileg ezek a változások:
"Mindegy, a lényeg, hogy ugy döntöttem, hogy ezt a SignalLost feature-t, kikapcsolom a STB szoftverben. Mivel ez távolról nem állítható így ismét kliens szoftver frissítés lesz november 7-től kb 5 napon keresztül elnyújtva.
Ezt az alkalmat kihasználjuk arra is, hogy a véletlen kifelejtett 2 perc pre-padding és 10 perc post-padding beallitast visszakapcsoljuk a rögzítéshez.
Ezen kívül meg lesz 1-2 videoteka vásárlást finomhangoló beállítás." idézve, T-Home hivatalos fórumáról. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gedeon31 #16764 üzenetére
Gondolom "nagy".
Tehát bejött a frissítős képernyő.
(#16763) Szokenesz: Mi lehet az a 2 padding? Az, h mettől meddig rögzítsen? Csakmert Nekem volt olyan, hogy lemaradt a sorozat vége, mert műsorújság szerint nem vette végig.. Be kellett állítanom, hogy tegyen még rá 5 percet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Szokenesz #16770 üzenetére
Én is erre tippeltem.. Hétfőn kiderül, mert az NCIS LA-t úgy vette fel, hogy lemaradt a vége, az előző frissítéssel.
Most visszaállítottam, hogy a műsorújság szerint állítsa le, jöv7en kiderül nálam, legkorábban, hogy ez segített-e.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, hát a tegnapi House elejéből is lemaradt pár perc.. Ezek szerint a 2 perc nem pont ideális.
Véleményem szubjektív...
-
Dot
őstag
Napinfo:
SPAR ADSL termék bevezetése2011. november 10-től új nagykereskedelmi szolgáltatást indít a Magyar Telekom, mely egy nem telekommunikációs cég (virtuális ISP) márkája alatt kerül értékesítésre.
Elsőként az Interspar áruházakban lesz elérhető a termék, SPAR márkanév alatt.
A szolgáltatás típusa
Nagykereskedelmi 2M Gyors hozzáférés, hálózat végződtető berendezéssel (szereld magad), 30 napos feltöltő kártyás konstrukcióban. Az induló csomag már tartalmaz 30 nap felhasználhatóságot (az aktiválástól számítva). A feltöltő kártyák is egyenként 30 nap felhasználási lehetőséget nyújtanak (egyszerre maximum 1 induló és 11 feltöltő kártya tölthető fel - ez összesen egy év felhasználhatóság).
A szolgáltatás jellemzői, műszaki feltételek
A SPAR Internet az alábbi jellemzőkkel biztosít ADSL típusú internet szolgáltatást:
letöltés: max. 2560 kbit/s; garantált 192 kbit/s, feltöltés: max. 192 kbit/s; garantált 64 kbit/s,
§ időben és adatmennyiségben is korlátlan adatforgalom.
A szolgáltatáshoz az Spar Internet indulócsomagon kívül, internethasználatra alkalmas számítógépre, valamint internethasználatra képes Magyar Telekom vezetékes telefonvonalra (PSTN vagy ISDN) van szükség. Kizárólag réz hálózaton vehető igénybe a szolgáltatás, optikai és kábel hálózaton nem.
A telefonvonal alkalmasságát a SPAR Internet telefonos ügyfélszolgálaton szükséges előzetesen ellenőrizni: 06 80 205 555 - a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatból egyaránt díjmentesen hívható.
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Nem tudom van-e itt t-home-os dolgozó, vagy aki illetékes.
Ma utánakérdeztem, hogy van-e olyan beltéri T-Sat-os tv-hez, ami nem felvevős (mert nincs rá szükségem, továbbá a 1xxx Ft havi bérletre se....) viszont van rajta HDMI kimenet.
Ügyfélszolgálatos elkérte a telefonszámomat, és felhívott, hogy beszélt az illetékessel, és igen, van, de csak HD-s csomag mellé szállítják ki.
Megoldás az lesz, hosy megrendelek egy HD-s csomagot is.... és 1 hónap után lemondom, mivel arra nem vonatkozik a hűségszerződés, a beltérit viszont ott hagyják.
Azt viszont nem tudta megmondani, hogy mi a márkája és típusa ennek a beltérinek, nem tudja valaki, hogy milyen beltériket szoktak beüzelemelni és ezekkel szokott-e vmi gebasz lenni?
Előre is köszönöm!
Üdv.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Van egy gondom, Team Speaken is már feltünt hogy Orosz zászlót add ki a nevem mellé a progi, most beleakartam nézni a VV-be és azt írja ki csak magyarorsági ip-ről lehet emgnézni, mitől lehet ez semmi proxyt nem használok.
ui: Reconnectoltama Routert most már magyarországinak ír a TS, de mitől lehetett a fenti dolog?
[ Szerkesztve ]
-
koliz1
tag
Helló
talán egész Érden semmilyen T-s szolgáltatás nem elérhető az orkok tegnap 15 óra óta dolgoznak rajta a T ügyfélszolga szerint elég nagy hiba lehet gondolom mert lassan 24 órája nincs semmi, én meg boldog vagyok mint akinek zsebébe szartak. Az igazság odaát van de 17-kor tegnap feladta a melós ma meg péntek van majd jövö héten megoldják én meg majd fizetek.
-
Maybourne
tag
Sziasztok!
Ma voltunk T-Pontban 15 megabites netet intézni, mert lassan lejár a hűség, aztán kéne már a nagyobb sebesség is. Természetesen nem sok jót ígértek a dologgal kapcsolatban. Elvileg átállították 15 megásra, de kell neki 72 óra maximum. A kérdésem az lenne, hogy ha nem állítják át, akkor mit lehet tenni? A vonalam ugyanis "egyértelműen elbírja a 15 megát" az itteni fórumozók szerint. A választ előre is köszönöm.
Üdv: Maybourne
[ Szerkesztve ]
-
Maybourne
tag
válasz joecontra #16422 üzenetére
Na ez az amiben én egyáltalán nem hiszek. Ugyanis amikor 2 megás volt a netünk és 4-re akartunk váltani, akkor is az mondták (hazudták?), hogy nem bírja a vonalunk, azóta meg az 5 Mbit megy csutkán, szóval ha az éj leple alatt nem ásták ki a kábeleket, cserélték ki, majd temették be reggelre a gödröket, akkor nem tudom, hogyan oldódott meg ez a "probléma".
-
Maybourne
tag
(#16796) napocska2: úgy legyen.
(#16797) hackeeeee: dsl-ről van szó, a modem pedig 321B, amit nem szívesen cserélnék le. A 72 órába a hétvége is beleszámít, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest