Hirdetés
- Fujifilm X
- ASUS notebook topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2023: megreformálta az SFX tápszabványt a Streacom
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #45000 üzenetére
Nem speciális, akinek van SAT TV és mobilnetre szeretne kedvezmény az kérheti a SAT+40 kedvezményt. Akinek viszont IPTV vagy Digitális KTV és mellette vezetékes net is, annak a 25% kedvezmény jár a mobilnetből,de ezt is meg lehet oldani hogy 40% legyen a kedvezmény, nekem pl két mobilnet előfizetésem van és 40% kedvezmény van rápakolva mind a kettőre!Hogy lehet ez? Hát úgy hogy ha van ismerős akinek SAT TV-je van akkor személyesen nyilatkozatot kell tennie az ismerősnek,hogy hozzájárul ahhoz hogy én igénybe vegyem általa keresztül a 40% kedvezményt a mobilnetre.
(#45001) kabelmania27 Csak xDSL-t érinti.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #45001 üzenetére
Majd érdemes lesz megfigyelni, hogy a jövőben, mennyire fogják magukat hibabejelentésnél magukat a garantált értékekhez kötni. Valószínűleg nagyon, pláne a kilátásba helyezett leépítések árnyékában. A két dolog között ok-okozati összefüggés állhat fenn. Egyszerűen nem lesz megfelelő kapacitásuk, így ez előremenekülés is. Eddig Kánaán volt, mindig jöttek ha hibát jelentettünk be... sajnos ennek úgy néz ki, hogy vége
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #45005 üzenetére
Mondjuk most megfordult a fejemben, hogy majd hűséglejárta után, a szolgáltatások egy részét, vagy egészét, átviszem az Invitelhez.De ez még majdnem 2016-ban lesz. Itt ugyanis van alternatíva. VDSL2-ről simán váltanék, hiszen majdnem 3x olyan gyorsat kínál, és akkor vagy a telefont, vagy a tévét vagy együtt a kettőt is vinném, aminek az lenne a következménye, hogy már a mobilnetet sem érné meg nekem a T-től...
Pedig én elég hűséges típus vagyok, de van ami nálam is kiveri a biztosítékot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #45007 üzenetére
De aztán belegondoltam, hogy a mobilnettel kapcsolatban nem jó, mert a Huawei 5776 Mobile Hotspot T függő, és azért nem dobok ki 30 k-t amibe került a készülék. A Telefonnál meg az a helyzet, hogy ott meg 8 millió vezetékes szám ingyenesen hívható, meg a 30-asok T- esetében.
Szóval azt tudnám elképzelni, hogy T-s telefon, + T-s mobilnet
Inviteles Internet+ inviteles kábeltévé.Csak nem tudom, így mennyire jönnék ki.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #45009 üzenetére
Részemről ez még csak vészforgatókönyv arra az esetre, ha tényleg belassúlna kegyetlenül, és nem jönnének megcsinálni, mondván, hogy a minimum megvan
. Meg nem is tudom az Invitel, mobilnetet szolgáltat e.
A telefon, nálunk a családban különösen a hölgy tagok mind a két hoppá-s vonalat foglalják, olyan szinten, hogy muterom az ügyfélszolgálatot szokta néha felhívni, hogy a havi 5000 perces limitből van e még szabadSzerk: Meg a Paletta csomag ugye, ami ugrana, és ami meg Nagymamámnak fontos a mobil miatt (havi 100 perc), és így tudja ingyenesen hívni a 70-es szociális munkást is.
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Én most egy csomagváltáson gondolkodom. Lehet hogy dobom az xxl -t, és helyette kérek inkább egy 30 -as csomagot, így nagyjából 3000Ft minusz lenne a havidíjból. A tévéből is le kellene valahogy faragni, egy csomó tök felesleges csatorna van most. A telefonnal sok mindent nem lehet kezdeni, az már vissza lett véve alapra, ami 200Ft, ami eredetileg Hoppá volt, de mivel nem nagyon használtuk, így felesleges volt, mennie kellett. Azt tudom hogy így drágább a percdíj, de így annyit fizetünk, amennyit telefonálunk, és még mindig olcsóbb volt, mint a hoppá havidíja lenne.
[ Szerkesztve ]
"Én eddig azt hittem ez egy egyetem, de kiderült hogy óvoda."
-
Hegyirabló
veterán
Jó estét!
Másodszor írok ugyanebben az ügyben. Szolgáltatót váltottam, értelemszerűen a Telekomra, azóta nem megy rendesen a torrent. Előtte semmi gond nem volt.
Kérem segítsen valaki!
Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere.
-
wmati
addikt
válasz
Hegyirabló #45014 üzenetére
Kaptál egy Hgw azon portot kell nyitni a géped feled vagy Dmz be rakni a géped ip címét.
-
Akkor most gyorsba toljak fel minden hűségidőt 2évre?
Pohosnak minnél kevesebb pénzt. - ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A70 / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
-
Norbi27
aktív tag
válasz
Hegyirabló #45014 üzenetére
Nekem is ugyanilyenem van, és sehogy sem sikerült rajta portot nyitni. Úgy látszik, hogy minden jó, de mégsem. Szerintem hibás a firmware. Inkább tettem mögé egy saját routert és csak modemként használom.
-
wmati
addikt
válasz
Hegyirabló #45024 üzenetére
Bocs de nem ismerem mindegyik eszközt elméletileg portot kéne rajtuk nyitni és működik de ezek szerint ez itt nem megy. Saját router utána kötése leg egyszerűbb ezek szerint akkor ahogy azt fölöttem is írták.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Norbi27 #45026 üzenetére
Igen, más is ezt a megoldást írta. Persze megcsinálhatnám én is, mert nem vészes költség, de a k*rva anyjukat, hogy csak így lehet.
Hogy csináltad? Wi-fi-s routert raktál rá, és arról mindent, vagy csak egy sima routert, arról a vezetékes net, és a wi-fi pedig róla megy?
Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere.
-
wmati
addikt
válasz
Hegyirabló #45028 üzenetére
Ha ez a csoda le fedi az egész házat akkor elég csak sima router ha meg nem akkor én egy wifi set raknék ház másik felébe.
-
Teko001
őstag
válasz
Hegyirabló #45028 üzenetére
A trackerhez tud kapcsolódni, vagy ahhoz se tud kapcsolódni?
-
OddMan
őstag
T-Home lakossági kábelnetes felhasználó igényelhet IPv6-os címet?
Persze azért egy darabig még az IPv4 címemet is megtartanám.
Egy ideje olvasgatok az IPv6-ról és szívesen kipróbálnám élesben is.
Amúgy ha lehetne IPv6 címeket igényelni, akkor ez hogyan működne?
Ha jól tudom az IPv6-os címeknél az első 48bit-et kezelik az ISP-k és gondolom, ebből a tartományból osztanak ki az adott felhasználónak egy hálózati azonosítót. A köv. 16bit alhálózati azonosításra használatos és ez után jönnek a 64bit-es interface azonosító címek. Ha ez tényleg így működik, akkor döbbenetes mennyiségű IPv6-os cím kerül kiosztásra egyetlen felhasználónak.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
OddMan
őstag
Értem.
Amúgy a Cisco EPC3925 modem a specifikációja szerint támogatja az IPv6-ot."IPV6 dual IPV4/IPV6
CM and EMTA"Na mindegy, akkor egyelőre marad az IPv4, gondolom még egy jó darabig. 2008 óta hallani, hogy elfogynak az IPv4 címek, de valamiért ez mégsem következett még be. Gondolom Magyarországon jelenleg sokkal kevesebb új előfizető kerül a rendszerbe, mint régebben, mivel aki már akart az csatlakozott.
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Bajusz2010
tag
válasz
kabelmania27 #45007 üzenetére
Az Invitel megvásárlásáról hallotttam hogy pályázik a T meg a Digi is..
-
wmati
addikt
válasz
Bajusz2010 #45038 üzenetére
T nek kevés esélye van rá sajnos hogy sikerüljön.
-
törölt tag
válasz
Bajusz2010 #45038 üzenetére
Igen, de a GVH megakadályozhatja a fúziót.
-
wmati
addikt
válasz
Apa+Fia #45042 üzenetére
Hogy a T nagyvállalata a Vidanet vegye meg az Invitelt ? Az érdekes lenne, szerintem T részéről max annyi jöhet össze hogy meg veszi de marad Invitel néven de nagyon kicsi esély hogy T nyerjen.
(#45041) GoodSpeed Biztos meg fogja egyik cikben valami olyasmi volt hogy ha a T meg veszi Invitelt akkor túl nagy lesz..
[ Szerkesztve ]
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
az uj dijcsomagok esetében nem lehet hogy sebbességet növel a netnél a telekom? én speciel annak jobban örülnék mint az árcsökkentésnek. -
Apa+Fia
aktív tag
válasz
kabelmania27 #45044 üzenetére
Igen ezt olvastam,csak lehet-e területenként eladni vagy csak egybe a egészet.
Nem soká kiderül.
Apa csak 1 van!
-
d.beni
aktív tag
válasz
kabelmania27 #45046 üzenetére
a legkissebb 10mb/s.
sajnos ahol én lakom nem lehet nagyobbat rendelni.. -
Bajusz2010
tag
válasz
Gedeon31 #44923 üzenetére
Lehet, hogy csak papíron fognak megválni egymástól: korábban a UPC is hasonlóan cselekedett az összes szerelő alvállalkozó lett (talán még most is), az ügyfélszolg. munkatársai szintén. Majd később megint állományba vették őket. Nincs kizárva hogy egy leányvállalatba átszervezve! És akkor már elmondható a leépítés! Az irodistákból biztosan van felesleg..
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Fujifilm X
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vicces képek
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS notebook topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest