- 180 Hz-es testvérpár született a Philips monitorokkal foglalkozó divíziójában
- Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
- Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
- Megfontolja a chipgyártás leválasztását a Samsung?
- Szünetel a DGX GB200 NVL36x2-es szerver fejlesztése?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Megfontolja a chipgyártás leválasztását a Samsung?
Hirdetés
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Jelen!
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
Shadowfax
addikt
Hárman már leszünk.
Köszönjük a topiknyitást.
Vakegérke emlékére, aki minden bizonnyal velünk együtt nézi az adásokat Odaátról.
[ Szerkesztve ]
-
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #5 üzenetére
Meg a hisztikre.
-
homerhamm
addikt
Na a youtube feldobta az első trailert, a rendőr fegyvert fogott az egyik versenyzőre. Na jó, tuti vcsak valami igazoltatás volt, de azért ennyire nem kellett volna túldramatizálni.
Szerk: valami félreértés miatt fogtak rájuk fegyvert.
A másik trailerbe meg összeállítottak egy hisztirohamos válogatást.
[ Szerkesztve ]
-
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #8 üzenetére
Hát ja. De nem bírnák ki egyszer, hogy ne keltenének feszültséget... De hát a nézettség az kell.
-
homerhamm
addikt
Amúgy az tetszik, hogy újra "ferdeszemű" országba járnak.
-
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #11 üzenetére
Mondjuk még Szíria, Afganisztán, vagy Irak is jó választás lenne, mert az is Ázsia.
Amugy mindjárt kezdődik a mai adás!
-
Shadowfax
addikt
Na, annak örülök, hogy nem szakították meg ezt a rövidke adást még reklámokkal is.
Zámbóék már most idegesítőek, szerintem nem fogják sokáig bírni, fel fogják adni szerintem. Nem lesz kár értük.
Tilla üde színfolt, nagyon jó a humora, eddig is nagyon kedveltem, szerintem Bucival ők a nyerő páros. (Bár Stohlt nem csipázom.)Kíváncsi leszek, holnap hogyan sikerül az első stoppolás.
-
homerhamm
addikt
válasz Shadowfax #13 üzenetére
Majd holnap lesznek k*rva hosszú reklámok.
Nekem amúgy az tűnt fel, hogy a főzés közben is úgy lógott a hajuk, hogy már vártam mikor gyullad meg a hajuk. Amúgy már előre látom, hogy az évad alatt a Krauszék lesznek a "kiskedvencek".
-
Az első nap szerintem életre szóló kaland lett minden játékos számára. Ez egy olyan emlék, amit egyikünk sem felejtene el soha. Én biztos nem aludtam volna a parton a homokban. A képernyőn keresztül úgy látszott voltak ott egyéb lehetőségek is, csak egy kis kreativitás kellett volna hozzá.
Nem szeretnék előítéletes lenni, de szerintem ez a játék nem Cserpes úrnak való, meglepődnék ha eljutnának a következő országba. A lánya elég felelőtlen, hogy az édesapjával ment el megmérettetni magukat.
Nem tudom mennyire az én szegénységi bizonyítványom, de be kell valljam, hogy a játékban legszebbnek lenni akaró párt még soha nem láttam, vagy hallottam róluk.
1 millió követő? 50 millió megtekintés egy videón? Pedig nem barlangban élek, de halvány lila gőzöm sincs róluk. Mondjuk, lehet, hogy 49.999.900.-szor ők meg a rokonok nyitották meg.
Azon mondjuk jót röhögtem, amikor a partraszálláskor felkapta a csaj a hátizsákot, és a tömeg és gravitáció győzedelmeskedve úgy magával rántotta, mint egy letarolt tekebábut.
Állóképességet a Zámbó testvérekben sem sokat látok, szerintem ők szenvedni fognak, bár Krisztián elég lusta már a tutajon sem nagyon evezett, lehet csak cammog ameddig tud.Az Aleska Diamond és Béres Anett párost sem valószínű, hogy az eszéért fogom szeretni, kondijuk a gyalogláshoz, mászáshoz lehet, hogy megvan, de vajon mennyire vág majd az eszük, ha egy trükkös célpontot kell megtalálni?
Laky Zsuzsit továbbra sem értem a párválasztás tekintetében. Nem a játékra, hanem az életre gondolok. Kívülállóként úgy látom, nem illenek össze, de persze a szerelem vak, ha nekik jó, nekem semmi közöm hozzá.
Elnézést, lehet nem jól írom a nevét, de Sutyerák Barbara már leszerepelt nálam, mint ember, így most se neki fogok szurkolni.
Buci, Tilla lesznek az idei szezon udvaribolondjai, vajon meddig marad meg a vicces kedvük.
A szakács srácot most talán jobban látjuk majd kifordulni magából, a bevágott jelenetekben nem nagyon hasonlít arra, akit a Totemben láthattunk.
A kérdés továbbra is fenn áll nálam. A jelentkezők nem tudják mire vállalkoznak? Annyi a hiszti meg a rinya, hogy azt nehéz a kanapén ülve megérteni.
Ma volt a beetetés, holnap tuti, hogy 5 percenként lesz 20 perc reklám. Úgyhogy valószínű én késéssel fogom nézni. A TV2play-en már fent van, a mai adás, de tele van reklámmal. Valami más lehetőség után kell nézzek.
Aki "élőben" kívánja nézni, az ne feledje, hogy holnap, azaz szeptember 2.-n hétfőn 19:55-kor kezdődik az adás.
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #15 üzenetére
Tudják mire vállalkoztak, arra hogy az egész meg lesz játszva. Gondolom már előre le lettek beszélve az esti szállások, az csak kamu ahogy ott könyörögnek szállásért, ahogy az a korábbi évekbe ki lett beszélve, senki se engedne be idegeneket az otthonába.
Eddig még senki se szimpatikus ebből a csoportból, még a Tilláék se. A többi meg mind egy hisztérika, vagy majd lesz.
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #15 üzenetére
Nem élsz barlangban, mi a családban se hallottunk erről az influenszer párról.
Ami még eszembe jutott, hogy van egy olyan gyanúm, hogy nem a szigeten aludtak, mert ahhoz képest nagyon kipihent fejük volt. Plusz Zámbóék tuti nem eveztek végig a tutajjal, nem is bírták volna, besegítettek nekik a motorcsónakkal.
Este ettek egy kis trópusi gyümölcsöt, reggel meg étlen-szomjan, kávé nélkül (!) indulnak útnak. Hiszi a piszi. A társaság nagy része elkényeztetett hisztigép - tisztelet a kevés kivételnek.
-
homerhamm
addikt
Zámbóékat otthagyta az autó.
-
homerhamm
addikt
Nem is tudtam, hogy ezeknek a bicikliknek van rendszámuk.
De mire jók ezek a kamududálások??
Mikesék már megtalálták a Nórit, kár hogy "Ilonka nénit" nem.
-
homerhamm
addikt
Jééééé, eddig nem volt reklám!!!
-
Shadowfax
addikt
válasz homerhamm #21 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy csak egy reklámszünet volt.
Nem tudom, megfigyeltétek-e a városban csak felfestések voltak az úton, egy darab közlekedési lámpa nem volt, s milyen jól elvoltak a közlekedők.
Fú, de azért szívszorító látni, milyen körülmények között élnek.Rögtön az első joker játéknál látszik. hogy a fizikai erő itt is nagy előnyt fog adni, szóval a csaj párosoknak nincs sok esélyük. Persze az utolsó héten, amikor lehet rabolni egymástól medálokat, az mindent visz majd...
-
Kellemes csalódás volt, hogy 1 óra 10 perc lement reklám nélkül. Így még kibírható.
A távoli képek nagyon szépek, a közelik a bádogvárosban viszont nagyon siralmasak. Arra is jó ez, hogy amikor nagyon sajnáljuk magunk, hogy milyen szarul élünk, akkor láthatjuk, hogy tulajdonképpen milyen jó dolgunk is van.
Úgy látszik, megint csak a mezőny elejét fogják mutatni, a sereghajtókról csak egy-két bevágás lesz az útszakaszok során. Ezt azért sajnálom.Nem tudom elképzelni, hogy egy férfi, hogy tud így másfelé menni, amikor kap egy kinyomtatott képet, az útvonallal bejelölve. A többiek, meg dodzsemeztek a forgalomban.
A joker játéknál jó nagy előnyt vesztegettek el az öregfiúk csapat. Már-már azt hittem, mikor Nóri mondta, hogy Gáborékat elfújta a szél, akkor visszaelőznek, hisz jobb volt a pozíciójuk, erre következő vágásnál a táncoslábú páros dokkol elsőként, ők meg csak állnak és várnak. Azt még megnéztem volna, ahogy a botrányhős barátnők, vagy mi volt kiírva a trutymákos ládákban turkál.
Guszti szerintem túl agresszív, kicsit több önkontrollra lett volna szüksége, hogy ne beszéljen így kamerák előtt a párjával.
A lépcsőzés biztosan jót fog tenni Cserpes apukának.
Őt sajnálom, de a többiek szenvedése szórakoztat. -
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #23 üzenetére
Na, végül elaludtam a legvégén, ki nyerte a játékot?
Amúgy a Mikes Anna még mindíg sokkal jobb smink nélkül mint kikenve. Akúgy tegnap jó feladatok voltak, csak az utolsón aludtam el, azt még láttam, hogy a Tilláék végeztek.
[ Szerkesztve ]
-
A mai részt csak holnap fogom tudni megnézni, addig kerülnöm kell a spoileres tartalmakat. Pedig várom már ezt a lépcsőzős részt, én is ellátogatnék arra a helyszínre szívesen.
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #27 üzenetére
Ugye azért írhatok ide valamit?
-
homerhamm
addikt
Azért az erős, hogy a Tilla mondja, hogy edddig azt hitte megvan játszva minden, de kiderült nem. Aha, biztos.
-
Shadowfax
addikt
válasz homerhamm #29 üzenetére
Ezt úgysem hisszük el neki.
Na, ez az influ csaj meg a pasija ultragáz. Kapnak szállást, kaját, van hol mosakodniuk, erre nekiállnak fikázni a körülményeket.
A védettségi versenyen meg a papírra mindenki szeretetet, boldogságot, egészséget ír le, Angika meg ráírja, hogy legyenek a top 3-ban...
Fú, fantasztikus az értékrendjük, le a kalappal. Ja, nem.Tilláék továbbra is a kedvenceim.
Krauszék semmit nem olvasnak el normálisan.
Cserpes papa előtt le a kalappal, hogy zokszó nélkül mászott. -
Ne akarja már velem elhitetni senki, hogy volt egy ilyen feladat a védettségért, és kik hamarabb kik később teljesítették, de hogy az élen, pont döntetlen van, hogy pont kitaláltak valami olyan képletet, ami az időt és a lépcsőszámot egálra hozza. Biztos létezik ilyen, de én most nem hiszek benne. Egyértelmű, hogy aki megszenvedett érte, és mégsem lesz védett annak ez nem fog jólesni. Az, hogy a többiek szavaznak, csak azért kell, hogy már most megalapozzák a konfliktus hangulatot.
Tilla és Bandi közel a 60-hoz egyelőre jobban bírja, mint néhány fiatal pár.
Krauszék olvasni nem tudnak, vagy értelmezni a leírtakat? Nem sok feladat volt eddig, de volt már olyan, amit úgy és olyan sorrendben teljesítettek rögtön, ahogy le volt írva?Szegény Cserpes papa, azt mondja, csak két félelme volt, hogy futni ne kelljen és hegyet mászni.
- Hahó! Jó reggelt! -
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #31 üzenetére
Na, már most ragelsz. Ki volt a védett pár mert már el is felejtettem.
-
Mennyi reklám volt a keddi adásban a TV-ben?
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #35 üzenetére
Kétszer szakították meg a műsort reklámmal.
-
homerhamm
addikt
Na, a napi veszekedés-sírás megvolt.
-
homerhamm
addikt
Na, a Jollyék kibékültek, és meg is nyerték a játékot. Amúgy ez a Jolly nem a Kisgrófó haverja? Amúgy már én is a Tilláéknak szurkolok.
-
Shadowfax
addikt
válasz homerhamm #37 üzenetére
A pasi helyében én kiraktam volna őket az autóból.
Nem volt fair, hogy Cserpesék 18 perc büntetését nem attól a pillanattól számolta Nórika, hogy beértek, hanem csak miután komótosan megszámolta a kókuszaikat.
Mondjuk a három nyertes páros elég gagyi szállást "nyert". Korábbi évadokban azért minőségibb szállást kaptak. -
homerhamm
addikt
válasz Shadowfax #39 üzenetére
Nekem is ez kutott eszembe, de én mind a kettőt külön, egymástól messze raktam volna ki.
Valószínüleg holnap lesz a rendőrös-fegyveres-félreértéses jelenet. Kell a nézettség a műsorba, hogy ilyet is bevállalnak?
-
válasz Shadowfax #39 üzenetére
Pontosan! Amikor mindketten beértek a célba Cserpesék azt az időt kellett volna feljegyezni és attól a pillanattól számolni a 18 percet.
A nyeremény szállások közt tavaly is volt szerényebb, és volt, amikor nagyon jó fedelet kaptak a fejük fölé.
A veszekedés a kocsiban szerintem is gáz volt, és én is arra gondoltam, hogy megkérném őket, hogy szálljanak ki.
Az adás végén nagyon titokzatosan nem árulják el a joker döntést, majd holnap megtudjuk. Az ajánlóba meg be van vágva, hogy kik viszik a 2-2 hátizsákot. Profi munka!
-
homerhamm
addikt
Vajon ma is megbánom, hogy a TV2-re kapcsoltam?
-
homerhamm
addikt
válasz homerhamm #40 üzenetére
Még se a félreértés miatt megy a sírás, megint csak egy kis felesleges(?) hiszti. Már megszoktuk a TV2-től. Mikes Anna szerint a csirkének szőre van.
Amúgy a mai adásban sok mindenfinomatmeg kellett enniük a versenyzőknek.[ Szerkesztve ]
-
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #44 üzenetére
Van amit jobb, ha nem tudunk.
Remélem a majomagyat nem nyersen adják.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowfax
addikt
Cserpesék most bunkók voltak. Krauszéktól már az első nap kaptak motorcsónakot és sátrat is, jól meg is hálálták.
Agyilag amúgy nem tudták felfogni, hogy hatan vannak, mindenki egyet eszik csak a másikéból és mehetnek tovább?Jollynak nem szóltak, hogy az asztalhoz nem sapkában ülünk le enni?
Örülnék, ha ők lennének a harmadik páros a hajszán, és ki is esnének.Krauszék szerintem bent maradnak, mert amikor megy az előzetesben a dráma, hogy valakik le vannak maradva, akkor az a páros tuti nem esik ki.
-
homerhamm
addikt
válasz Shadowfax #46 üzenetére
Hát na, ezek a "sztárok", nem az eszükről híresek tisztelet a kivételnek. Az a tegnapi sírás felesleges volt, egy eséstől semmi baja nem lesz az embernek, de a nézettséget, "manipulált" előzetesekkel könnyű fenntartani.
Azt is túlzásnak tartom, hogy a műsor vége előtt 10 perccel bedobnak egy reklámblokkot.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowfax
addikt
Krisztiánéknak Cserpeséket kellett volna választani, akkor lett volna esélyük bent maradni.
Borzasztó volt ma ez a rengeteg reklám. -
Szerintetek létezik olyan, hogy amikor valaki lemaradásban van, pont arra jár egy rendőrautó. A járőr fel is veszi őket, mert ugye az teljesen rendben van, hogy szolgálatban turistákat, kamerásokat furikázunk, és abban sincs semmi különös, hogy a megkülönböztető fény és hangjelzést használva mindenkit letúrva az útról a célig elviszi a játékos párost. Míg a másik kettő csúszva-mászva teljesíti a hajszát.
Egy ilyen hajszán mennyi esélye lett volna Cserpes apukának?
Még elkezdtem nézni a kibeszélőt is, de a második reklámnál gondoltam, hogy na menjenek a ..........., és otthagytam a francba.
Ráadásul megnyitottam ma a fészbúkot és az első poszt az volt, hogy xy páros megnyerte a játékot. Remélem csak kamu, nem akarom előre tudni, hogy kik nyertek. Ha igaz, akkor miért ilyen gyökerek az emberek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj és szűrő topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Premier előzetest kapott az Until Dawn Remake
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Strix G513IE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen