Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Computex 2023: DDR5-8000 fölé gyorsul az új Dominator RAM család
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Na, ebből ennyi elég is lesz itt, folytassátok privátban, vagy fejezzétek be!
Eladó rádiók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/intruder2k5/keres.php
-
btz
addikt
válasz
Hegyirabló #69996 üzenetére
Mit jent az hogy használhatatlan a hangerőszabályozó egyes csatornáknál?
Itt a TV hangerőszabályozóját érted vagy a box hangerő szabályozását?Szegény 70000. komment
ⓑⓣⓩ
-
Pokesz007
senior tag
Rendelet volt,hogy egy szintre hozzanak minden csatorna hangot. Reklamok hangosabbak voltak igy frissítés jött..Kàr volt... Amúgy ha automatikus hangerő beallitast babràltam a tv-n valamivel jobb lett..
-
törölt tag
válasz
Pokesz007 #70006 üzenetére
Egyébként pedig olyan egyszerű ez, mint 1x1. Boxon max-ra kell állítani, aztán a TV kapcsolón meg úgy szabályozom, ahogyan akarom. Annak meg kifejezetten örülök, ha a reklámok nem olyan hangosak, hogy alapból ki kelljen nyomni miattuk a hangot.
Szerintem a fenti művelet kiegészítve az aut.hangerővel a tv-n, még akárkinek is menni fog.
Majdnem 80 éves anyámnak ha megy, a vele egykorú gyerekeimnek is, így gondolom, hogy ......[ Szerkesztve ]
-
Barni22
tag
Hali!
Olyat szeretnék kérdezni hogy most van ADSL 20mb/s netünk,és kb 2 hét múlva kötik be az új optika 120mb/s netet /nem vagyok kocka csak néha játszok/ de a mostani nettel kb 50ms a ping abban a játékban.na most az új nettel ez valószínűleg kisebb lesz?
Másik:most sat tv-nk van 3 hd beltérivel,az új IPTV-hez szintén 3 HD beltérit szeretnék,a kérdés ha mondjuk egyszerre megy mind a 3 tv az sokat levesz a sávszélből?vagy pl ha játszom és kapcsolgatják a tv-t akkor előfordúlhat hogy a ping ugrálni fog?kösziBarni
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Barni22 #70010 üzenetére
Attól függ hol fut a játék szerver. Valószínűleg jobb lesz, de, ha országon kívül pingelsz, akkor növekszik a ping jelentősebben.
Nem fogsz 3 HD beltérit kapni. 2 HD + 1 SD stream-et adnak IPTV esetén.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dptrsk #70013 üzenetére
Streamet akartam írni bocs. De hát nem sokra mész 3 HD-s box-szal, ha csak 2-n nézhetsz HD-t, bár nem tudom, hogy SAT-on mehet-e egyszerre 3 HD.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #70015 üzenetére
Van értelme a 3 HD boxnak...
Pl. 1 egység nappaliban van , 1 a hálóban és 1 a konyhában/gyerekszobában.Nagy valószínűséggel nem megy sokat egyszerre a 3 box, esetleg a konyhában a főzős műsor mindig felvételről megy...
(kérdés ezért fizetnék-e 3 boxért, inkább a háló-konyha vagy nappali-háló mobilis box lenne, ahol épp kell)
Ha 2 HD felvétel megy nekem felajánlja, hogy nézzek valami felvett adást, így 3 HD is van csak nem mind élő.
Tehát a lehetőség megvan, hogy egy időben 3 HD menjen csak abból 1 felvétel kell, hogy legyen.
Persze, ha mindhárman élő HDt szeretnének, akkor az nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
-
Barni22
tag
válasz
DJ. Ru$y #70012 üzenetére
Quake live nevű játék és általában német szerverek vannak,ASDL-el stabil 50ms.De ha pl. a telefonon kapok értesítést stb.akkor egy pillanatra felugrik a ping.a tv-nél úgy értettem hogy a csatorna váltogatás nem okoz-e ilyen tünetet,mert akkor marad a sat tv és csak a netet kérem.
Barni
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Barni22 #70020 üzenetére
Őszinte leszek nincs TV előfizetésem, de amíg nem köteleznének, hogy váltsak én nem váltanék még IPTV-re egyelőre. Nem lesz 3 HD streamed, minden BOX-hoz UTP kábelt kell kihúzni az ONT-tól és hasonló apróságok. Illetve sokan vitatják a minőségbeli különbségeket is.
btz
Mivel a felvételt helyből stream-eled a merevlemezes BOX-ról egy nem merevlemezes BOX-ra, így az minden további nélkül mehet szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Üdv!
Sima vezetékes T telefon előfizut, hogyan és milyen feltételekkel lehet szüneteltetni? Mennyibe kerül ez?
-
Barni22
tag
Aham,azért mondom hogy szerintem marad a sat tv,mert ezen megy simán a 3 hd beltéri már "évek" óta.amúgy a szerelő fickó azt mondta hogy a főkábel optika ami a házba bejön az koax.szóval nem FTTH hanem HFC.reméljük jó lesz.amúgy ha csak a netet kérem akkor lehet úgy kérni hogy csak modemet adjanak (vagy nemtom mi most a pontos neve ezeknek) mert nemrég vettem egy elég jó routert és nem akarom "kidobni"
Barni
-
-
-
wmati
addikt
Cisco 3925 és Sagamcom, ha új bekötés Sage megy ki.
-
btz
addikt
válasz
DJ. Ru$y #70022 üzenetére
Ja, hogy az helyi hálón mentettre gondolt, azt hittem lehet valami online tárolóból is műsort visszanézni és olyan "felvételre" gondol. Kevertem a TVGO-val, mert ott van lehetőség visszanézni régebbi műsort, de még soha nem próbáltam azt a funkciót.
(#70025) Core2duo6600 >
Igen, tudom, a két stream az 2 stream marad akkor is.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
törölt tag
Kedves Ügyfelünk!
2016. május 27-én 22 órától várhatóan május 30-án reggel 7 óráig előfordulhat, hogy egyes oldalak nem elérhetőek, illetve nem minden funkció működik online shopunkban és online ügyfél-szolgálatunkon. A weboldalunkat is futtató rendszerek megbízható működése alapfeltétele a Telekom működésének. Ennek érdekében folyamatosan, rendkívüli alapossággal végezzük a szükséges ellenőrzéseket és teszteléseket, jelenleg is egy ilyen karbantartáson dolgozunk. Az esetleges kellemetlenségek miatt elnézésed kérjük! Megértésed és türelmed köszönjük!
-
Barni22
tag
válasz
adika4444 #70028 üzenetére
Itt volt az üzletkötő/szerelő őt ismerem régebb óta szintén helyi,mondta hogy júni 1.től kezdik a bekötést,és akkor kérdeztem hogy milyen lesz VDSL,FTTH vagy valami,és akkor mondta hogy a városban meg az utcákban optikai kábel lesz,amit bevisznek a házba az viszont koax lesz.utána néztem ez a HFC hibrid fiber to coax.
Barni
-
cs.david94
tag
Sziasztok.
Vázolom a helyzetet, ami jelenleg van nálunk: Hoppá telefon+családi+HD(+2 beltéri)+10/0,5-ös internet.
A hűségünk november közepéig végéig van még, tv-re januárig
Az internet az 7,5/0,5-ös kb, de letöltésnél néha szakad.
Most egy második szolgáltató elindul pár héten belül nálunk, teljesen jó áron, jobb technológián, és természetesen magasabb sebességen.
A T-nek semmi késztetésre nincs a fejlesztésre.
Hogy lehetne megoldani a leg fájdalommentesebben, hogy az internet kikerüljön a T rabláncából, a TV-telefon menne tovább, de valahogy meg kellene oldanom.
Gondolkoztam hogy bemegyek a Tpontba, de sokszor annyira felkészültek ott, akkora sötétség van a fejekben hogy ez kilőve-egyenlőre.
Én a magam észjárásával arra gondoltam hogy mivel a kötbér a visszamenőleg kapott kedvezményekre vonatkozik(és szerencsére nem is egy időben járnak le a hűségek hogy újrakötünk, és egykét hét után fel is mondjuk, és meg is van a kiszabadulás egy kis kötbér fizetéssel. De utána vissza is kell kötni, lesz olyan idő amikor nem lesz tv meg telefon, azt meg nem szeretné senki.
Vagy bemegyek a Tpontba, aztán egy kérvényt írok(vagyis a mama nevén van a dolog, tehát ő ír kérvényt, hogy elköltözött az aki használta az internetet, mindig jó fizettünk stb stb, had szabaduljunk meg az internettől.
Az ilyenbe meg vagy belemennek, vagy nem.
Szóval várom az ötleteket, tanácsokat, hogy hogy is rendezzük le a dolgot. -
Krystal_s
addikt
válasz
#32577792 #70007 üzenetére
Ku.vára kényelmes 2db távirányítóval kezelni. Tv távkapcson a hangerőt, box távkapcson a csatornákat. A tv-n be van állítva az automata hangerő, a reklámok mégis üvöltenek, mint az állat. Minden műsor végén azonnal mute gomb. Élvezetes így tv-t nézni.
Ja a boxnak pedig éjjel-nappal menni kell, hogy másnap is legyen hang. Box csere is volt már.
Tegnap a tvgo csesződött el, a net már 3x bont naponta...Király ez a rendszer, mégis mindig van valaki, aki még ”védi” őket. Egyszerű, mint az 1x1 ja az.... -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
cs.david94 #70034 üzenetére
Én nem trükköznék... Novemberig futtatnám a két netet egymás mellett még úgy is, hogy nem használom és, novemberben net lemond, majd a telefonra és TV-re újrakötném a hűséget 1 vagy 2 évre. Ez az újrakötsz és 1 hét múlva lemondod trükkre szerintem ők is rájönnének...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Korábban a UPC topikban is voltak problémák hangerő ügyben.
Kérdés -> válasz, és még egy hsz. Több is van, csak keresni kell.
Valaki nézze már meg, hogy nálatok (Telekom-nál) nem ilyen dolgok állnak e-mögött?
[ Szerkesztve ]
Eladó rádiók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/intruder2k5/keres.php
-
törölt tag
Telekom Cisco ISB2201 FW - Youtube
Megnéztem, ez a FW verzió fut rajta. Nem találtam opciót a manuális frissítésre. Egyébként informatív, kijelzi hány és milyen minőségű Stream fut.
-
törölt tag
válasz
Krystal_s #70035 üzenetére
Megkérlek, hogy moderáld a hozzászólásod! Mert nekem is ........-ra elég már az ilyetén hangtól.
Aha, szóval akkor csak neked
Állítsd max-r a tv-n és használd a box távirányítón, és ez 1 azaz EGY db távirányító. Aztaaa
Nekem Samsung tv-n 65-ös hangerő mellett a box 4-es szinten van. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSS: működik.
A rendszer király, hiszen néha kockásodik, néha szakad a hang, néha nem szakad, mert nincs.
Kikapcsolom és újra be és már jó is. Bejelentettem sokszor, box csere, kb. semmit nem ér.
De ha itt naponta 10x beírod, hogy milyen kaksi, és hányszor szakadt, attól jó lesz?
Ajánlom figyelmedbe az ügyfélszolgálatot, email-ben és csatold be másolatba a felügyeleti szerveket.
Én így szoktam, most a vízmű valami fejese jön hozzánk, mert pocsék a víz és nem oldották meg.
Írtam leveleket, és egyikre elfelejtettek reagálni 15 napon belül, ami ÁSZF szegés.
De leírtam azt is, hogy megyek médiához, orsz.gy. képviselőhöz is, meg persze az EU-s project miatt is bejelentést teszek, mert mire ment el 6 milliárd? Víz nem lett jobb semmivel.
Tetszik érteni?
Ha nekem nem felel meg valami, ott próbálok tenni, ahol döntéshozók is vannak.
Végig olvasom a topicot, még ha nem is reagálok - bár némely troll szerint.... - ezekre. Szóval itt ha jól emlékszem, nem tud senki mást mondani, mint eddig is a problémádra.
A törvény miatt pedig mondjuk én azokat hibáztatnám, akik megszavazták. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
cs.david94 #70041 üzenetére
Ott kérheti az elköltözött új bérleti szerződését stb, hogy bizonyítsd, hogy valós-e. Azt hiszem volt aki így mondta le, de kellett az új albérletről bérleti szerződés stb.
Ha azt számolod, hogy megrendeled az új netet, akkor 5 hónapra drágább az új net, utána pedig annyival olcsóbb. Nem akarlak semmire rábeszélni, de lehet így oldod meg olcsóbban, és legjobban. Plusz ki tudja mikor tud kötni a másik szolgáltató, ha még nem fix.
-
Krystal_s
addikt
válasz
#32577792 #70040 üzenetére
Nincs mit moderálni. Csak az igazat írtam még finoman kifejezve.
Az általad leírt beállítással hogyan halkítod le?Ugyanis 1-25 hangerősség között alig változik. Nem írom le bővebben, mert mások már megtették számtalanszor. Én csak arra reagáltam, hogy szerinted ez mennyire egyszerű. Neked lehet, hogy megfelelő, másoknak viszont NEM.
Ügyfélszolgálat, panasz, fogy.védelem...nem kicsi a lista az évek alatt. Tudod mi a reakciójuk? Széttárt karokkal..ez van, ha nem tetszik lehet költözni, vagy pereljük be. Apróbetűs szöveggel bevédték magukat, ezért nehéz perelni. Úgy írsz, mintha ezt nem tudnád róluk.
Gondolod itt várom a sült galambot?Hát nem, de legalább megtudom, hogy másoknál is mennyi probléma van és nem egyedi a gond. Néha itt több hasznos infót kapok, mint az ügyfélszolgálattól. Pont azért, mert mások is leírják a panaszukat és az esetleges megoldást.
-
törölt tag
válasz
Krystal_s #70044 üzenetére
A kurvázás az ami számomra nem elfogadható. Még akkor sem, ha helyettesítjük a karaktereket.
De majd MOD reagál, vagy nem.Nézd, van választásom:
ez, vagy kábel tv és net, olyan cégtől, akik évente mennek csődbe és adják tovább az ügyfeleket
kicsit drágább, kicsit lassabb, sokkal problémásabb, de nem telekom legalább.
inkább nem kérem, tehát marad ez
azzal főzök, ami van, próbálom úgy használni, hogy lehető legkevesebb problémát okozza
nekem nem olyan nagy probléma ha 2 távirányítót kell használni, ettől még tudok élni
volt idő, mikor még távkapcsoló sem, és akkor is tudtam használni (ez is mutatja, hogy már nagyon régen túl vagyok a krisztusi koron)
ha nem tudsz jogot érvényesíteni akkor fenyegetni kell őket, mit gondolsz én mit teszek? -
ricinus13
senior tag
Sziasztok!
Sikerült megszabadulni végre a telekomtól otthoni szolgálatás terén, viszont maradt kb 3200 pontom amit le szeretnék vásárolni. De egyszerűen sehol sem ajánlja fel hogy beváltsam a pontjaimat ha valamit a kosárba rakok. Eredetileg egy Powerbank-et néztem ki, majd egy fali konzolra is rápróbáltam de sehol semmi jele a pontbeváltásnak. Ha valaki tud segíteni ebben akkor ne tartsa magában.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest