- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 12VHPWR-rel érkezik a kilowattos határra a SilverStone kompakt tápegysége
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SONY LCD és LED TV-k
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MajaG
senior tag
válasz
enginev3.0 #53003 üzenetére
Mindenkinek aki szereti! Tibi bácsi dobja a labdát a DSL-es gyerekeknek.
-
dchard
veterán
válasz
enginev3.0 #53005 üzenetére
Én sajnos értettem
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e?
Van egy szép LG 42LB65 típusú televízióm!
Két dolog ami nem megy!
Az egyik hogy van wifim és fel is ismeri a tv de nem lehet kapcsolódni!A másik ,hogy szedtem le pendive-ra 3D-s filmet és nem tudom a pendrive-ra felmásolni mert azt írja ,hogy nincs elég hely a lemezen,pedig jóval kisebb a film mint a usb.
Vagy valami program kell hozzá?Választ előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
pumukli4573
tag
hol lehet a gond ?? annex B nem lehetne áttenni ?
IP: 188.6.131.90
Last Result:
Download Speed: 3168 kbps (396 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 574 kbps (71.8 KB/sec transfer rate)
Latency: 36 ms
Jitter: 1 ms
2015.1.15. 12:20:05Link Status Connected
Rate (Up/Down) 635/3672 kbps
Noise Margin (Up/Down) 6.1/3.9 dB
Modulation Type ADSL_2plus
Line Attenuation (Up/Down) 6.1/31.3 dB
Output Power (Up/Down) 11.8/18 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Max Rate(Up/Down) 706/3444 kbps
Interleave depth 4
Annex Type AnnexJ
CRC errors 1063[ Szerkesztve ]
-
Apa+Fia
aktív tag
-
btz
addikt
Mondjátok akkor el hogy mi is értsük
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
válasz
enginev3.0 #53003 üzenetére
DSL technológia elérte a fizikai határát. Azon 500-1000 megabiteket soha nem fognak szolgáltatni ha ilyen volumenű emelésre gondolsz. Bár szakértő nem vagyok.
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
Kérdés akkor ahol optikai hálózat van az nem DSL technológia ugyi?
ⓑⓣⓩ
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Feltöltés emelés lesz, erre utalt MajaG a Tibi bácsis hozzászólásával. Korábban már valaki megírta, hogy melyik csomagon, hogy emelnek. MajaG pedig mondta, hogy VDSL-en van egy bétateszt 50 megabites csomagra.
Szerk.: Megtaláltam az emelés hozzászólását.
[ Szerkesztve ]
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
törölt tag
Sziasztok
Egy kis segítség kellene
Most kötöttek IPTV-t, nézem és hallgatnám, de időnként kiesik a hang,
Nem igazán tudom csatornához kötni, mert random -
OldMike
őstag
válasz
gy.laci #52997 üzenetére
STB-n a menu>beállítások>általános>rendszer>rendszer erőforrások
Itt lehet például ilyen: 2SD,1HD. Ha itt egynél több valami van (mondjuk legalább 2SD), az már jó lehet.
Viszont a boxod nem felvevős, ezért kétséges a 2 SD stream, azonban ha van HD előfizetésed, akkor pluszként kell hogy legyen egy HD streamed.[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
btz
addikt
válasz
DJ. Ru$y #53015 üzenetére
Igen arról már én is hallottam. A Tibibácsi hogy kerül a képbe azt nem tudom, de ebből nem tudtam hogy erre céloz.
De ekkor ez az emelés csak VDSL-eseknek lesz.
Az ADSL-esek ne számítsanak olyanra mina a 2005-6-7-es években volt hogy tudtak duplázi 500 kilobitről 1 megabitreⓑⓣⓩ
-
salapp
addikt
válasz
Sakuro #52981 üzenetére
Priviben megírtam a részletest, de a lényeg - hátha másnak is felmerül -, hogy a kedvenceket a beállítás és sorrend beállítása, mentése után a sárga gombbal lehet tévézés közben előhozni. Ilyenkor csak a kedvencekbe tett csatornákat jeleníti meg, a korábban egyénileg kialakított sorrendben.
Csatornaváltáskor a csatornaszám alatt megjelenik egy kis szív alak."-This is extremely dangerous to our democracy!"
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Tibi bácsi egy poén akart lenne, de biztos túl fiatal vagy Tibi bá'-hoz. Ha megnézed a linket amit küldtem a sima ADSL-nél is van ahol duplázzák a feltöltést. Letöltéshez nem nyúlnak.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
enginev3.0
félisten
Akkor optikán nem is lesz emelés?
50/20mbitem van most[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Miért tőlem kérdezed, Maja G írta, nem tudok róla semmit, de valószínűleg zárt, értsd "szakértők" és dolgozók tesztelik.
enginev3.0
Ezek alapján biztos nem, hogy tervben van-e, és beszélhetnek róla, azt csak 1-2 fórumtárs tudja.[ Szerkesztve ]
-
gerolka
tag
válasz
Gubek-Einste #52996 üzenetére
ZTE ZXV10 H201L
-
Kronk
őstag
Digitális kábeltvhez, ahol még az analóg is fut, milyen antenna/jel erősítőt javasoltok?
http://totesz.myminicity.com/
-
twinx
csendes tag
Miért nem hajlandó az ügyfélszolgálat hiénába betenni a csomagomat?
-
twinx
csendes tag
upc van.
az enyémet betették,anyámékét nem akarják.[ Szerkesztve ]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ha nincs rajta hűség, akkor meg kell próbálni felmondani az előfizetést! Akkor lehet felajánlják majd a hiénát, hogy maradjanak a T-nél, ha meg nem, akkor mennek UPC-hez, vagy még mindig vissza lehet vonni a felmondást...
Szakmai kérdésekkel és moderációval kapcsolatban privátban ne keress!
-
twinx
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #53038 üzenetére
ahova most szeretnék T-t ott nincs szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
twinx
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #53040 üzenetére
Most szeretnék T-t upc van,ezt szeretném hiénába tenni.
-
törölt tag
ISB2231 STB +HDMI esetében az eddigi UPCD-hez képest elég fakónak érzem a képet. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
-
Teko001
őstag
Mostanában a Cisco EPC3925 véletlenszerűen újraindulgat (nem csak leszakad a hálózatról, a jel értékek is rendben vannak). Valakinek van ötlete mi okozhatja? Ki kéne cseréltetni? Még mindig ő a legjobb HGW kábelen (IPTV mellé)? Valaki itt írta viszont, hogy ebből kifogytak mostanában. Melyik ajánlott helyette? Igazából a wifi nem érdekes benne, csak legyen stabil, és működjön megfelelően, ne legyenek kapcsolati gondok, stb...
-
dchard
veterán
válasz
maxxenergie #53042 üzenetére
Ez nem egészen igaz: nálunk online nem volt elérhető a hiéna, pedig UPC terület és telefonon rögtön adták, pedig felmondással sem fenyegetőztem
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
TV go alkalmazást szeretném használni mobilon. Mikor indítom az adást a következő hibaüzenetet kapom:
" A filmlejátszás minőségbiztosítási okokból mobileszközödön nem támogatott. (V-1)
A telóval van valami, vagy esetleg az alkalmazással?[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Microsoft Surface Go Rugged Tok - Kensington BlackBelt - K97454 / K97651
- Lenovo Thinkpad T450 27% 14" HD+ matt i5-5300U, 8GB RAM, 256GB SSD, dupla akku gar
- Thinkpad T470s 27% 14" FHD IPS érintő i7-7600U 16GB DDR4, 512GB NVMe ujjlolv dupla akku gar
- ASUS RTX 3090 TUF 24GB doboz, garancia
- Google Coral USB Edge TPU USB Accelerator (G950-06809-01)
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest