Hirdetés
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityuka89
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a Telekom 2000mbit-es net mennyire erős?
Én kábelen szeretném használni, de a Wifi is lényeges hogy erős legyen -
sityuka89
tag
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Ha minden jól megy június végével lesz Zalaapáti-ban optika.
Nekem olyan notebook van ami csak WiFi-n keresztül megy a net, nincs bene lan port!
A gép HP Pavilon x360-as
A kérdés anyi lenne hogy a telekom milyen eszközt ad és WiFi-n képes e tolni a 1gigabites netet?SAMSUNG Z FOLD 3, Galaxy Watch 4, HP pavilon X360
-
Segesdy
tag
Hello!
Olyan problémám lenne, hogy telekomos sagemcom 5655v2 router a tegnapi áram kimaradas után csak a power világít zölden es semmi más megcsak fel sem villan.3-4x elment az áram tegnap egymás után és azota van ez. Resetelni még nem mertem. Valakinek ötlet, vagy szolgáltató és router javittatás?Köszönöm elore is!
-
DevKiller
senior tag
válasz
Segesdy #124008 üzenetére
A reset ami megoldhatja egyedül.
Sajnos a sagemekre az általad leírt hibajelenség sajnos elég jellemző.
Tudni kell, hogy a resettel kiesnek a PPPoE feljelentkezési adatok, amit ha nemtudsz a 1414 tudja visszaállítani. Tehát mindenképp felkell hívnod őket.[ Szerkesztve ]
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
szalai112
senior tag
válasz
Tompika777 #124011 üzenetére
Kösszönöm Tompika777 és Kaba
SAMSUNG Z FOLD 3, Galaxy Watch 4, HP pavilon X360
-
Boond
őstag
Erről a számról volt már itt szó, van vkinek tapasztalata:
06 1 6777 235
Zenél, majd megszakad, többször is csörgött már. Ahogy olvasom, talán vmi broker cég lehet... DE érdekelne kinek mi a tapasztalata, mert, mást is olvastam, most rákeresve...
Revolut meghívó linkemen keresztüli regisztráció esetén, 7000 ft-ot ajánlok fel, a meghívott félnek - vagyis Neked. (ha érdekel, írj pm-et) - K&H bank Ajánló kód (30.000)+10.000 ft forint számlanyitási akció. Kérd PM-ben.
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Beköttetem a netet!
Tudnátok segíteni? Van egy okos eszközöm ami kapta eddig a netet! A régi rendszerrel jól működött.
Most ezzel az új T-s rendszerrel valamiért nem kap megfelelő internet jelet. Szerintem valami lekorlátozza.
Ha belépek a T-s eszközbe ott megjelenik az eszköz. tehát ott látom, de valamiért mégsem kap netet. Esetleg van megoldás rá?
Köszi -
mcll
aktív tag
Sziasztok!
Csütörtökön lányoméknál bekötötték a Flip-et, tegnap voltam náluk hogy a rendszerüket beállítsam az igényeiknek, amik a következők: Nem kértünk sokat, mindössze annyit hogy a Flip-es routert (Sagemcom Fast 3686 v2) átrakják bridge módba, hogy a saját routerüket tudják használni, és a NAT-olást levegyék a rendszerről, hogy kívülről is elérhetőek legyenek bizonyos portok, szolgáltatások.
Több ide-oda telefonálgatás után sem sikerült ezt megoldani. Az ügyfélszolgálat átirányított a technikai csoporthoz, ahol azt mondták hogy nem megoldható az átállítás mert IPTV szolgáltatás is van a rendszeren, így előbb azt le kell mondani, utána már lehetséges. Hurrá, akkor lemondjuk, mert IPTV amúgy sem kell nekik, sosem tévéznek. Vissza ügyfélszolgálat, kértük IPTV lemondást, ott azt mondták, a Flip-nél ez nem lehetséges, mert vagy mindet lemondjuk, vagy semmit, nem lehetséges bontani a csomagot, ergo nincs bridge mód, natolást sem lehet kikapcsolni. Állítólag.
Na most ebből mi az igazság? Tényleg így működik a Flip? Nem lehet sehogy átkapcsolni a Flip-es routert bridge módba? Nem lehet lekapcsoltatni a natolást? Ha lehet írjátok meg legyetek kedvesek hogy oldható ez meg. Köszönöm!"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
tobias40
veterán
Az új telekom tvgo-ban a tv csatornák csak tizen pár darab van és nem látok "összes csatorna" vagy hasonló opciót.Hogyan lehet nézni benne az összes tv csatornát?
A régivel simán néztem mindet... -
tobias40
veterán
válasz
Tompika777 #124023 üzenetére
És azzal hogyan tudom nézni a telefonon?
Ráadásul nekem nem párosodik össze a stb-vel telefon mert saját routert használok.A telekom tvgo app-ból nem lehet több csatornát látni??Ez érdekes lenne...
-
Boond
őstag
válasz
tobias40 #124024 üzenetére
összepárosítottad az előfizetéseddel? Mert ha igen mind1, milyen netet használsz, azon van-e az stb vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó linkemen keresztüli regisztráció esetén, 7000 ft-ot ajánlok fel, a meghívott félnek - vagyis Neked. (ha érdekel, írj pm-et) - K&H bank Ajánló kód (30.000)+10.000 ft forint számlanyitási akció. Kérd PM-ben.
-
Dani6666
friss újonc
Sziasztok !
Telekom területen másik cég építette ki az optikai hálózatot . Szerintetek nagyobb netet csak attól kérhetek aki kiépítette vagy a Telekom is fog tudni adni ? Esetleg 1414 ? -
Essejó
addikt
válasz
poli27 #124018 üzenetére
Ok, de hogy tudom meg, hogy nincs-e blokkolva a Tranmission IPv6-on. Az IPv4 port az van nyitva, ugyanazt a portot IPv6-on hogy tudom kiengedni a 3890v3 Sagemen?
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Johnyy
tag
Sziasztok!
Sagemcom_F@st_5670 ONT-ban vannak beállítások amiket érdemes átállítani?
Pl. WPS, alapértelmezett jelszó -
Sinesol
veterán
Üdv!
Jelenleg Telekom Magenta csomagban ADSL netem van, nagyjabol elegedett is vagyok vele, nem igazan töltögetek le mar Netflix/HBOgo miatt, szoval a 30mbit is boven jo. Viszont a tv belterim lassan kezdi megadni magat es ugy vagyok vele hogy ha mar ki kell hivnom a szervizt, akkor mar egy füst alatt atallnek optikai kabeles netre, ugyanis az is van egy jo eve mar az utcaban. Ki tudja, lehet valamikor kellhet a nagyobb savszelesseg, nem art ha van.
Na szoval az lenne a kerdesem, hogy pontosan hogy zajlik a bekötes? A telekom oldalan azt olvastam, hogy csak falon kivül mehet a vezetekezes, akkor ezek szerint nem lehet kerni, hogy tetszoleges szobaba betegyek a net belteri cuccát? Adsl-nel meg csinálták anno a belso kabelezest is oda ahova akartam.
Plusz meg az is erdekes, hogy a keritesen kivul van egy vezetekcsonk hagyva. Akkor most lehet atfurjak a betont, föld alatt atvezetik, arkot kell asni belulrol a vezeteknek? Vagy esetleg legkabelen megy be hazhoz? Az azert eleg gazul nezne ki, plusz valahogy nem is hangzik tulsagosan bizalomgerjesztőnek.Elore is köszönöm a segitseget, tapasztalatokat.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1984
csendes tag
Üdv!
annyi kérdésem lenne, hogy a telefon ne analóg módon jöjjön ki a modemből, hanem ip-n? Tehát, hogy kapjak sip nevet, jelszót és tudjam használni az ip telefonommal? -
Zeki
nagyúr
válasz
balazs1984 #124038 üzenetére
VoIP topik. VoIP képes telefon. VoIP szolgáltató.
-
DevKiller
senior tag
válasz
balazs1984 #124038 üzenetére
A Telefon hogy tud analóg vonalon kijönni a modemből?
Ha már a modemedre van kötve, az akkor rég digitális. Az analóg az biztosan Réz, és kintről jön be az oszlopról, vagy pedig ha még rezes vagy net szempontjából akkor a szürőnek a másik részéből. Ha még ezek alapján úgy ítéled meg, hogy neked analóg van, akkor a 1414-en tarifacsomag váltással úgy is átpakolnak majd. Kivéve akkor, ha üzleti ügyfél vagy. Ha üzleti vagy, akkor kérd, hogy te VoIP-ot szeretnél.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
pkaresz
senior tag
Sziasztok!
Írtam emailt a Tkom információs kommunikációs címükre.
Kaptam is visszaválaszt, hogy keresni fognak vagy így , vagy telefonon.
Több mint két hete!!
Nem vagyok ügyfél, de lehet az lennék, de így!!!???
Ennyire nehézkes a kummunikáció arrafelé?Üdv: Karesz
[ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
pkaresz
senior tag
válasz
DevKiller #124042 üzenetére
Szia!
De igen,
azt szerettem volna tudni, a faluban, a mi pici utcánkban is ott figyel az
Optika, előbb mint máshol,de a lefedettség térképen még nincs, 100m re egy másik utca számnál pedíg van.
Ezt szerettem volna megtudni, hogy akkor most mi is van?
Csábító a 2000/1000.De semmi infó, a mai napig csak a legkisebb internet elérhető szerintük a neten:
Lehet elengedem, lejár máshol a szerződésem a hónap végén.
Ennyi!"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
DevKiller
senior tag
válasz
pkaresz #124043 üzenetére
Én még azt ajánlom, hogy a Telekom facebook oldalán írj nekik privát üzit.
Ott segítőkészek szoktak lenni, és megkérdezik az illetékeseket.
De a 1414-en semmit nem fognak tudni mondani, erre a levélre meg sokat kell majd várniHONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
VDSL2 internet előfizetésem van, bondinggal kiépítve. Az lenne a gondom, hogy a hozzá kapott ZTE ZXHN H368N router az utóbbi hetekben naponta többször is, eldobálja a wifi kapcsolatot laptopon és mobilon úgyszintén és ilyenkor csak az újraindítás segít. De ez naponta többször már egy kicsit unalmas főleg, hogy az egyetemista fiamnak minden nap online folyik az oktatás és emiatt folyton megszakad a kapcsolat. Szerintetek ha ezt bejelentem hibára, cserélik az eszközt vagy nem érdemes próbálkozni vele? Olvastam itt a fórumon, hogy a Telekom állítólag ilyen esetben nem foglalkozik a cserével, mivel a wifi kapcsolat csak egy plusz szolgáltatás amire nem vállalnak garanciát.
Most ideiglenesen egy régi vezeték nélküli routert használok switch közbeiktatásával, de ez jóval lassabb. Szerintetek érdemes próbálkozni egy hiba bejelentéssel? A Telekomnak csak ez az egy féle bonding képes routere van?
Köszönöm előre is a segítségeteket. -
Siendor
csendes tag
Sziasztok!
Azt meg tudja mondani valaki, hogy hogy kötik az optikát?
Részletezve:
Most Voda(UPC) van, légkábellel bemegy a padlásra, ott van a Wifis UPC router, onnan megy le 2 koax a 2 tv-hez, meg a UPC-s szaron egy saját router, onnan megy le a LAN.Na de a UPC/Vodánál ugye nincs set-top box.
A Telekomnál ez hogy megy? Nem szívesen látnék sem kábelcsatornát, sem új fúrást, semmit. Az optikát kéne levinni a TV-ig? Mert az gáz, addig ugyanis azért szépen megtörne a kábel...
Vagy a padláson lehet az optikai modem, abból jön ki koax és az megy a settopba?
Vagy LAN megy a settopboxig is?Tulajdonképp lenne egy optikai modem, egy router meg 2 settopbox, vagy valamelyik multifunkciós?
Köszi!
-= by Siendor =-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ford topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény
- Ó, M54, miért vagy te M54?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest